dule020
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.10.2013
- Poena
- 265
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7800X3D | DeepCool LT720
- Matična ploča
- ASUS ROG Crosshair X870E HERO
- RAM
- 2x16GB CL30 G.Skill 6000MHz
- GPU
- Asus TUF 7900XT
- Storage
- SSD: 250GB 850Evo M2: 1TB 970Evo M2: 2TB 980Pro
- Zvuk
- Logitech G633
- PSU
- Seasonic Prime PX-1300
- Kućište
- CoolerMaster H500P
- Monitor
- Samsung Odyssey G85SB 21:9 3440x1440 175Hz
- Miš & tastatura
- Logitech G502 i G815
- Mobilni telefon
- Zamzung S25U
- Pristup internetu
- Optički internet
Prodajem kuciste iz naslova, sa svom prateceom opremom sto ide uz njega i originalnom ambalazom.
Ovo kuciste vazi za najvisi nivo modularnosti i cvrstoce, sto ga cini jedinstvenim na trzistu. A ujedno je i veoma protocno sto se tice vazduha. Napred ima filter kod prednjih kulera isto tako i na napajanju (na dnu)
Prvi sam vlasnik i prilozio sam slike kako je to izgledalo kod mene, premda ima i lepsih konfiguracija od moje.
Ako vam treba jos neka slika, slobodno zatrazite. Saljem na Viber
Uz kuciste idu 2 kulera napred i jedan pozadi (sve tri su 140mm) fabricka Cooler Master.
Imam i 2 Corsair kulera crvena ali ona ne idu uz njega, to je kupljeno naknadno i stavljeno, premda ako ima zainteresovanih mozemo se dogovoriti.
Cena: 12.500din
Saljem Post Express-om. Placanje pouzecem ili uplatom na racun. Kako kome odgovara
Ujedno kada se cujemo saljem prvi dan kada sam slobodan tj mimo posla. (Obicno istog ili iduceg dana, sve zavisi u kojoj sam smeni)
Za sve info. kontak ovde na PM ili na tel 063-736-1-550.
Ovo kuciste vazi za najvisi nivo modularnosti i cvrstoce, sto ga cini jedinstvenim na trzistu. A ujedno je i veoma protocno sto se tice vazduha. Napred ima filter kod prednjih kulera isto tako i na napajanju (na dnu)
Prvi sam vlasnik i prilozio sam slike kako je to izgledalo kod mene, premda ima i lepsih konfiguracija od moje.
Uz kuciste idu 2 kulera napred i jedan pozadi (sve tri su 140mm) fabricka Cooler Master.
Imam i 2 Corsair kulera crvena ali ona ne idu uz njega, to je kupljeno naknadno i stavljeno, premda ako ima zainteresovanih mozemo se dogovoriti.
Cena: 12.500din
Saljem Post Express-om. Placanje pouzecem ili uplatom na racun. Kako kome odgovara
Ujedno kada se cujemo saljem prvi dan kada sam slobodan tj mimo posla. (Obicno istog ili iduceg dana, sve zavisi u kojoj sam smeni)
Za sve info. kontak ovde na PM ili na tel 063-736-1-550.