Šta je novo?

Cooler Master Hyper 6 KHC-V81 ??

• Začetnik teme Začetnik teme Twix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Twix

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.12.2001
Poena
679
Gde da nadjem ovaj cooler??
Ako nema,da li neko zna kada stize roba??
Ima li neko polovan da mi proda (ili nov)??

Rasprodato 😡
Sledeci uvoz je za 15-tak dana :wall:

Ako ti se baš žuri, upravo je jučerašnji kupac poslednjeg komada dotični vratio jer ne može da mu stane na ploču...

Hajde i ja da se ubacim!

Zormi, imate li neki stvarno extra tihi kuler za XP 1600+ a da nije previse skup?
Ako nije problem napisi i cena koja je!

Ovaj moj Raptor Cool poces nesto da skripi tako da uvece kada gledam TV preko kompa i smanjim zvuk ubija me!

OF topic;
Koji fan 8x8 da uzmem za kuciste

Bitno je. Bitno je da ne bude bučan i da nema šugav molex kao osmice od 80-90 dinara...
Uzmi slobodno coolermaster u Imtelu, čini mi se da je oko 250-300 dinara.

350 dinara su Coolermaster 8ice u Imtelu - bio danas i kupio 🙂 Ima sa belim, narandzastim, zelenim i ljubicastime diodama.
A bio je i taj jedan Hyper 6 pa sam ga bas pogledao... Zaista je ogroman i extra tezak. Da ga ja stavljam na plocu, obezbedio bi mu i neku potporu - za svaki slucaj. Ne daj boze keva brise prasinu i malo jace cimne kuciste i op... Izleti i cooler i procesor i deo ploce 😀

GSM je napisao(la):
350 dinara su Coolermaster 8ice u Imtelu - bio danas i kupio 🙂 Ima sa belim, narandzastim, zelenim i ljubicastime diodama.
A bio je i taj jedan Hyper 6 pa sam ga bas pogledao... Zaista je ogroman i extra tezak. Da ga ja stavljam na plocu, obezbedio bi mu i neku potporu - za svaki slucaj. Ne daj boze keva brise prasinu i malo jace cimne kuciste i op... Izleti i cooler i procesor i deo ploce 😀

Juce sam ga namestio.....montaza krajnje jednostavna.....stvarno nista strasno.......temperatura ler-a 26C,posle 2 sata Prime95 32C 😀
Fantasticno,a uz to se i jedva cuje 🙂
Inace,i nije nista strasno tezak.....drzao sam jednom Zalman onaj za AMD (najveci)....e to je tesko!!! Mislio sam prvo da ga stavim u kola umesto hladnjaka :d

EXXTRA....

Nazad
Vrh Dno