Šta je novo?

Cooler Master Hyper 412 Slim ili Cooler Master Hyper 612S

shomi1417

Slavan
Učlanjen(a)
14.09.2006
Poena
320
Pozdrav
resio sam da krenem sa update-om makine pa rekoh da krenem od kulera...
za sada su mi ovo kandidati (cena oko 4k din.).... koji preporucujete?
moze naravno i neki treci (cetvrti) u okviru cene (oko 4k din )....
kuciste je cm cosmos tako da velicina kulera ne bi trebala da predstavlja problem...
planiram (kada finansije budu dozvolile) kupovinu nekog phenom-a 995 ili (iskreno se nadam) fx-a 6300 🙂
hvala unapred

Ja, licno, sam prezadovoljan sa CM Hyper 212+, tako da bih ti preporucio bilo koji od ta dva koja si naveo, ako ti prostor u kucistu nije problem, kao sto kazes, uzmi lepo 612s i miran si.

Ako ti je prioritet tišina 612S, ja ga imam odlično radi posao u mojoj konfiguraciji.

Ako planiraš OC i želiš što nižu temperaturu, idi na 212 EVO, po testovima je koliko nekoliko stepeni bolji od 612S i jeftiniji je (mada i nešto bučniji).

Mada verovatno možeš na oglasima da uhvatiš i bolje zverke za te pare, ako hladnjak nije diran i sl, tu nema šta da se pokvari 🙂

Poslednja izmena:
412slim ide sa dva venta pa mi je nekako primamljivija varijanta... kupovina bi bila na duze staze pa sam zato u nedoumici.....
tisina jeste prioritet a na 212evo se mora menjati ventilator (tako procitah ovde na forumu) tako da je to jos jedan trosak vise...
pratim i ogase, naravno 🙂
gledao sam (ovde na oglasima) nh-d14 ali lik trazi previse kesha za hladnjak sa jednim kulerom (6.5k)

Poslednja izmena:
Nemoj mnogo da gledas taj drugi vent, koliko sam ja video po testovima, retko gde se on pokazao kao potreban, sa njim dobijes stepen, ili dva. Gledaj samo da je dobar hladnjak.
ok
da li imate neki predlog a da nije cm u pitanju?
videh na oglasima scythe mugen3 ali nije rev.b varijanta... koja je razlika izmedju obicnog i rev.b varijatne? na jednom testu ga nahvalise ali testirali si rev.b ne obican mugen3

Meni se sviđa Thermalright Macho HR-02, ima ga za 35€ na KP oglasima, mada možda te preteknem, malo mi dosadio moj 612S nešto bih da menjam, al nemam ideju šta 🙂

Ja ovih dana imam istu muku, nisam jos 100% odlucio ali najverovatnije cu uzeti Hyper 412S, po svim testovima koje sam uspeo da pronadjem, performanse su mu veoma blizu gore pomenutim modelima ali je ubedljivo najtisi sto je meni prioritet.

Ja ovih dana imam istu muku, nisam jos 100% odlucio ali najverovatnije cu uzeti Hyper 412S, po svim testovima koje sam uspeo da pronadjem, performanse su mu veoma blizu gore pomenutim modelima ali je ubedljivo najtisi sto je meni prioritet.
ja sam krenuo sa budzetom od 2k a sada sam poceo da gledam i noctuu nh-u12p se2 dual fan 🙂
mislim da na *****-u postoje testovi pomenutih kulera pa proveri....

Pozdrav
resio sam da krenem sa update-om makine pa rekoh da krenem od kulera...
za sada su mi ovo kandidati (cena oko 4k din.).... koji preporucujete?
moze naravno i neki treci (cetvrti) u okviru cene (oko 4k din )....
kuciste je cm cosmos tako da velicina kulera ne bi trebala da predstavlja problem...
planiram (kada finansije budu dozvolile) kupovinu nekog phenom-a 995 ili (iskreno se nadam) fx-a 6300 🙂
hvala unapred

GDE IMA ZA 4000 412 SLIM?

Nazad
Vrh Dno