Šta je novo?

Cooler Master HDD cage 4in3

trx

Čuven
Učlanjen(a)
22.01.2004
Poena
619
ima li gde kod nas da se pazari Cooler Masterov kavez za diskove, pasuje u 3x5.25" a u njega staje 4x3.5" ?

zvanicna oznaka bi trebalo da je STB-3T4-E3

1012662298.jpg
AAAAAkU5BzgAAAAAANK85w.jpg
41dSq5-RXjL._SL500_AA280_.jpg
STB-3T4-E3_box.jpg
STB-3T4-E3_2.jpg

hvala na savetu.

zvao sam ih: trenutno ne moze ni da se poruci, trebalo bi da se javim za 2 nedelje da proverim kako stoje stvari...

Imam ja jedan viška, biće u oglasima ovih dana... 🙂

Samo je model koji nema tu ukrasnu Cooler Master masku, nego je od napred ventilator i rešetka, ovako:
AAAAAkU5BzgAAAAAANK85w.jpg

Eh sad...

nema ga zvanicni uvoznik a ima ga Atom??? Ne mogu da poverujem u hronologiju desavanja, nesto si ti tu preskocio

Ništa nisam preskočio. Vidim ga u deskovom cenovniku i pozovem im centralu da pitam u kojoj maloprodaji ih ima. Kažu mi da ih ima 2 komada u YUBC, te ih ja tamo pozovem da bi dobio odgovor da su (valjda vraćeni u magacin ili tako nešto) i da pozovem one u 29-og i da ih pitam ali najbolje da poručim preko neta. Registrujem se ja i poručim 3 komada. Stigne mi mejl da su mi primili porudžbinu i da će me kontaktirati služba prodaje.

7 dana nakon toga i 3 mejla u kojima ih pitam šta se dešava sa porudžbinom a na koja nisam dobio nikakav odgovor, ja ponovim porudžbinu i opet lepo dobijem mejl kao i prvi put da će me kontaktirati i naravno opet ništa jedno 3 dana. Pozovem ih da vidim šta se dešava i kažu mi da ih trenutno nemaju ali da se javim za par nedelja.

Tu ja pitam Marka da li može da ih negde nađe i on mi kaže da ih ima i ja ih lepo kupim. 3 komada 🙂. Odakle ih je on nabavio - to ne znam.

pazarih u desku bez komplikacija.

kazu da trenutno nemaju puno ovih cuda na stanju, al' da ce stizati...

thx svima.

Ja sam narucio preko neta (desk) i rekose da ce danas poslati... sutra bi trebalo da stigne.

Ma daleko da je ovo moje bilo standardno ponašenje za desk, ipak je to ozbiljna firma. Eto, zadesilo se da je nestalo baš kada sam ja naručivao pa sam se malo razvlačio sa njima. Sve bi to bilo brže da sam ih ja jurio telefonom umesto mejlom ali mi se nije nigde žurilo.

Kavezi su odlični. Koristim 3 komada u CM590 kućištu i svi diskovi su fino rashlađeni a buka je sasvim podnošljiva. Još da ne svetle, bili bi idealni 🙂

Nemoj zezati da svetle :zgran: Jel se mogu iseci neke zice ili sta vec... ?

Ako je to provereno super. Koliko se ja sećam, vodile su samo 2 žice od molex-a do ventilatora. Ne sećam se da je bilo posebnih žica za diode.

Doduše, nisam ih ni tražio jer sam tek po sastavljanju cele stvari video da svetle 🙂

Ventilatori na kavezima bez one prednje plastične maske ne svetle. A za ove kojima smeta svetlo na svetlećim modelima to se rešava tako što se skalpelom secnu žice koje po obodu ventilatora idu do LE dioda. Nikako nemojte seći žice na molex-u :d

Stiglo mi danas postom ovo cudo.

Uglavnom naguro sam u njega dva najhladnija diska (2 X WD 1 TB green ) a ventilator nisam ni prikljucio posto me nervira svetlo a i ventilator.

Jel može ona crno-srebrna maska da se skine i da se montira bez nje iza perforirane maske na Storm Sniperu?
Bolje bi bilo da postoji i skroz crna varijanta, ovako mnogo bode oči na skroz crnim kućištima.

Kao i ja ... Nije mi jasna poenta one ruzne plasticne maske ... Kao ni epi plavog coolera ... 😀 No dobro

Pozdrav svima na forumu. Prva mi poruka pa velim red je 🙂
Nego i meni bi trebao jedan ovakav kavez za kućiste pa me zanima koliko bi keša trebalo
da se izdvoji.

Pa lepo imaš link ka deskovom sajtu, tu imaš i cenu.

Pa lepo imaš link ka deskovom sajtu, tu imaš i cenu.

Mislim da trenutno nemaju. Bar više nema u cenovniku. Ja sam inače uzeo pre nedelju dana, baš iz Desk-a za 1700 din + PTT

Nazad
Vrh Dno