Šta je novo?

Cooler Master HAF 912

Ružno je. Doduše, cena mu može biti adut, pod uslovom da su navedene cifre tačne, kao i da su zadržali većinu osobina HAF serije.

Ciganija od kucista:D

ratni izgled ... =)
neka ga prefarbaju u zuto i salju za irak !

Ružno je. Doduše, cena mu može biti adut, pod uslovom da su navedene cifre tačne, kao i da su zadržali većinu osobina HAF serije.

Ma džabe mu i sve osobine starije braće kad je ružno.

Kome izgled nije bitan, taj ce ga uzeti ako mu performanse budu dobre!

Kome izgled nije bitan, taj ce ga uzeti ako mu performanse budu dobre!

Mislis da ce ovaj spartanac od kucista biti tih;). Izvlaci ga samo to sto pise na njemu CM HAF, da je neki kinez napravio ovo niko ga ne bi ni pogledao

Meni licno je ruzno kuciste.
Mozda je prakticno za montazu, ali estetski mi se nesvidja.

zar ovi dizajneri nemaju ni malo kreativnosti i stila ?

Ja sam od onih kojima je izgleda bitan ali i mogu da predjem preko lošeg dizajna, ako su karakteristike/performanse kućišta na zavidnom nivou. Od ovog HAF 912 ne očekujem previše, mislim da će i pored svih najava/obećanja ovo kućište ipak biti čist prosek + loš/ružan izgled, nije baš dobitna kombinacija.

Videćemo, nadam se vrlo dobrom kućišti mada ne očekujem to.

Poslednja izmena:
meni je izgled presudan ,..
manje vise svi oni hlade isto ...

Grešiš, teško da svi oni hlade manje više isto sa default fanovima koji dolaze uz kućište, izmedju odredjenih kućišta ima velikih razlika, ne dolaze svi sa fanovima istih kvaliteta. ;)

Al je ovo ruzno kuciste! za medalju! :)

Ružno jeste, ali ja ću moći da predjem preko toga ako karakteristike budu na nivou, tačnije onakve kakve su najavili da će biti, mada čisto sumnjam. :p

Grešiš, teško da svi oni hlade manje više isto sa default fanovima koji dolaze uz kućište, izmedju odredjenih kućišta ima velikih razlika, ne dolaze svi sa fanovima istih kvaliteta. ;)

do sad sam imao samo kuler master i antek ...
tako da kad sam ovo napisao na njih sam i mislio ! :smash:

Trebao si da napomeneš to, jer ja iz tvog posta to nikako nisam mogao da zaključim. ;)

The best ugly case.

Oprešteno. :p
Borab, apsolutno se slažem, našao si prave reči da opišeš kućište. :D

Ne razumem zasto vam je toliko ruzno,meni extra izgleda...

Pojavili su se prvi opisi dotičnog kućišta. ( XSReviews i 3DGAMEMAN. ) Rekao bih, za svoju cenu, vrlo pristojno kućište.

Vrh Dno