Šta je novo?

Cooler master Gemini II

• Začetnik teme Začetnik teme cmiro
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

cmiro

Slavan
Učlanjen(a)
28.01.2008
Poena
319
zanima me gde ima da se kupi polovan ili nov Gemini II ?

coolermaster-geminii.jpg

Nov:

bench house
atom

i tako dalje.

Polovan.. pa pogledaj malo oglase. :wave:

Ja sam kupio GeminIIs i zadovoljan sam sa njim . Bio sam posavetovan da izbegnem ovu verziju koju ti trazis , prvo sam se interesovao za njega . Kazu mi da i nije tako dobar kao sto je vecina mislila .

Nije on loš, ali nije ni nešto specijalno efikasan. Za quad procesore nije baš sjajan ako želiš da ih overclock-uješ, ovo kažem iz ličnog iskustva. Jedina dobra stvar je što hladi i memoriju i sve komponente u blizini, a i prilično je tih.

a jel moze na gemin IIs da se stave 2x 12 cm ventilatori

Ne moze...Samo jedna 12-ica...

e zato me ne zanima gemin IIs samo gemin II....ali nema nigde polovam niko nece da ga proda

Zasto si bas njega juris?!Vidis da ljudi generalno nisu zadovoljni sa njim...Sta planiras da hladis sa njim,koji CPU?Jel si gledao da li moze da ti stane u kuciste....?Ima i drugih boljih coolera...

e zato me ne zanima gemin IIs samo gemin II....ali nema nigde polovam niko nece da ga proda

Pa valjda zato sto nevalja nista 😉

U mom racunaru je montiran bez ventilatora, veoma sam zadovoljan, pre svega tisinom ,)

jurim ga zato stomi se svidja....planiram da hladim amd athlon na 4200+ radi na 2,2ghz mnogo bucan box kuler.....moze da stane ako ne brusilica i seci kuciste 🙂

E dobar si 🙂 Nadam se da ces kada naci kada ga vec toliko juris...Pozdrav 🙂

Pa rekoše ti ljudi, ima nov u BH-u 🙂

Jel se moze monirati na P55 ploce ti jest da li moze da hladi i5 procesore?To jest jer mu je raspon rupa isti?

Poslednja izmena:
Imao sam ga nešto više od godinu dana i nije se loše pokazao. Naravno na njemu sam hladio samo C2D tačnije E6420@3,2 pri 1,4V 24/7 i bio je hladan kao špricer. Bez problema je išao do max 3,6 pri 1,6V (nikada temp nije prelazila 70C i to pri testiranju). Za Quad-ove nije baš preporučen. Najbolja mu je strana što hladi i memoriju i sve okolo CPU-a.

U Bench house-u cena je prava sitnica. Napomenuo sam im par puta, ali ih boli uvo. Više ga drže kao eksponat. Mislim da je negde oko 4000, a možda i više. Trebalo bi da ga nađeš u "regularnoj" prodaji negde oko 3200-3300 naravno novog.

Ja sam moj prodao pre 2 meseca Chinaskom sa sve 2 CM 12-ce sa plavim LED-om. Full pakovanje, pasta i sl.

Pošto gunđa da u odnosu na stari neki TT cooler nije mnogo dobio, cimni ga možda hoće da ga zameni. 😛

Poslednja izmena od urednika:
Drugari niste mi rekli jel moze ili ne moze za i5 procesore?

Pravo da ti kažem nemam pojma. Pogledaj na sajtu CM. Mada iskreno mislim da je i5 za njega mnogo, pogotovu ako se OC-je.

Poverio treba kit to jest retention bracket za 1366 i 1156, odnosno backplate treba da bude razbusen za na tri spojene rupe za sva tri podnozja. A verovatno drugi problem je koliko bi bio efikasan u smislu odvodjenja toplote.

Nazad
Vrh Dno