Šta je novo?

Cooler Master Gemini II

Kuler je slab za svoj izgled. Citao sam kritiku. Pohvalili su neki TRUE kuler.

Neki TRUE? :)

thermalright_true_black_120_01_01.jpg

A sta mislite koji bi ventilator (12 naravno) bio za preporuku, iskustva? Najinteresantniji bi bili naravno sto tisi. Imao sam prilike da vidim neke 12-ke Cooler Master Silent, samo neznam koliko su dobri...

A sta mislite koji bi ventilator (12 naravno) bio za preporuku, iskustva? Najinteresantniji bi bili naravno sto tisi. Imao sam prilike da vidim neke 12-ke Cooler Master Silent, samo neznam koliko su dobri...

Ja sam uzeo dve 12-ice XSilence i zadovoljan sam, ali uzmi to uz rezervu jer ja nisam neki freak za tisinu. Rade na full 1300 obrtaja, a cuju se malo manje od box kulera kad radi na najmanje obrtaja. Recimo, to bi bio moj utisak ,).

Xexe, nema kod nas u maloprodaji... imas kod ljudi koji donose, i to mozda... racunaj da ispod 55-60 nije... i to bez fan-a...

U bre, pa nisu bas jeftini. Kad mu dodam dobar fan recimo Noctua jos 15eur i ovih 60 to mu izadje na 75eur. Mnogo bre za vazduh. Ima li neko jefitnije a fino vodeno hladjenje za slicne pare (samo procesor da hladi, moze chipset a ne treba graficka)?

kontam da za pent D805 na 4ghz treba 1kw PSU :d
nisi daleko od istine,805 na toj frekvenciji vuce oko 300-320w :D
a sto se tice temperatura,s obzirom da je 90nm i da je na 3.8GHz temp u full loadu ne prelazi 43-45C(CoolerMaster Gemini II & 2 x CM Silent UV 120mm@1220rpm)(necujno),e sad ja racunam ako uspeva efikasno da hladi ovu "visokonanomerasku":D furunu moze bez problema da ohladi dobro klokovani quad.

1)pretpostavljam da je sto se tice hladjenja prosek
2)imam to vodeno hladjenje i sta da kazem,vodeno je samo za grafiku,znaci ne moze jedan WB na grafiku a drugi na CPU,pumpa je jako bucna na maxu,ventovi takodje,ali hladi odlicno(ne znam da li moze da pase na 8mu seriju nV).Ja sam to vodeno modovao,ostavio sam mu samo jedan WB zakacio na tadasnju 6600gt,podosta je klokovao,zakacio na aerogate 2 oborio rad pumpe na pola,ventove takodje,i hladilo je extra <40C full load.
3)skupo(cena/performanse/tisina),nepotrebno,bolje neki TR,sem ukoliko bas ne zelis da imas vodeno hladjenje.

Poslednja izmena:
uzmi neces se pokajati! i naravno dve tihe 12tice!

Nazad
Vrh Dno