Šta je novo?

Cooler Master Elite 332

Jedno pitanje u vezi kucista.Zna li neko da li u njega mogu da stanu cpu kuleri visine oko 160mm(CM Hyper 212+,Vendetta 2,itd.)?

CM Elite 332 je sirok 19 cm. Takodje tu sirinu ima i kuciste Spire Bergwind II koje sam nekada imao i u koje je stao CM Hyper 212. Izmedju vrha kulera i stranice kucista je bilo manje od 0,5 cm.

Mozes da stavis bilo koji od gore navedenih kulera.:)

CM Elite 332 je sirok 19 cm. Takodje tu sirinu ima i kuciste Spire Bergwind II koje sam nekada imao i u koje je stao CM Hyper 212. Izmedju vrha kulera i stranice kucista je bilo manje od 0,5 cm.

Mozes da stavis bilo koji od gore navedenih kulera.:)

Sweet.Hvala za info.:wave:

Trazio sam kuciste sa napajanjem do 50e i na osnovu vasih komentara sam odlucio da uzmem ovo i narucio ga. Cekam da stigne :)

Da li bi ovo kuciste sa izdrzalo moju konfiguraciju iz potpisa ?Tj.sa kojim napajanjem da ga kupim ?Posto nameravam da ga kupim

Napajanja koja stizu uz to kuciste, su korektna i nista vise. Znaci taj "Thermal Master" je samo malo cestitiji kinez i nista vise.
Za takve masine mogu solidno da posluze. Imam ih nekoliko,kod prijatelja i rade kako treba.
Kod jednog je crklo posle 1,5 godina, ali nije nista "povuklo" za sobom [mada je bilop tih slucajeva, prelistaj malo forum].
Pozz

Cooler master Elite 332/420W Vs LC Power 714B/420W, 914B/600W

Ja sam u ovo kuciste stavio dosta kulera , napred i nazad po jedna 12-ica prednja ubacuje vazduh a ova pozadi izbacuje , u kucistu CM Hyper 212 , i sa strane 2 pomocna kulera za pomocno za hladjenje grafike 3870x2, koja se greje ko luda pa me brine kako ce ovo kuciste ovako raditi na leto da li bi mozda trebao neko vece da uzmem jer i svaka ozbiljnja graficka udara u hard diskove na Elite 332 i od ovoliko kulera kuciste lagano vibrira :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno