illidan je napisao(la):ne moze
fali ona treca zica (zuta) za kontrolu obrtaja
subzero r1 je napisao(la):ne kapiram koja je onda svrha aerogate-a jer ako imas tro pinski kuler onda mozes da ga kontrolises sa nekim programom :smash:
ne razumem na shta mislish pod tim skroz ali ja za AG2 zaustavljam fanoveBozicBata je napisao(la):Aerogate 2 nema opciju da zaustavlja ventilatore skroz
subzero r1 je napisao(la):jer to znaci da smo konacno dosli do zakljucka da na aerogate I moze da se prikljuce dvo pinski ventilatori bez ikakvih problema,)
The pocetnik je napisao(la):I kod mene CoolDrive 4 isto zaustavlja fanove...
The pocetnik je napisao(la):Ne moze...nema takvih podesavanja.
Samo beep-uje kada se priljuceni fan zaustavi ili kada temperature predje neku odredjenu koja stoji u upustvu...
Inace kao sto je animaN rekao CD4 je AG2 samo sa jednom cetvorkom i nastavkom gde se moze staviti hard.
The pocetnik je napisao(la):Inace kao sto je animaN rekao CD4 je AG2 samo sa jednom cetvorkom i nastavkom gde se moze staviti hard
BozicBata je napisao(la):Ne znam zasto uopste razmisljate o modelima 1 i 2 kad 3-jka za malo vise para ima sve mogucnosti. A i lepse izgleda....
mastercula je napisao(la):Meni i 1 zavrsava posao... a mogu da se otvorim i za 2 samo zbog lepseg izgleda...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari