Ne ja samo navodim fakte, recimo ako pogledash, da su se na testu ugasila samo 4 napajanja, od kojih su dva poznatija OCZ i CM, s'tim da se nisu ugasila odmah, vec posle nekog odredjenog ili ne odredjenog vremena, recimo u rasponu od 2-10 sati.
Ostala napajanja nisu imala takvih problema, odnosno imala su drugh problema, na primer, nedozvoljene varijacije i oscilacije u naponima kao i prevelike dropove na pojedinim naponskim granama.
Gadna greshka i nedostatak u testu je ne pronalazenje granice pred kojma se gase ili odstupaju u naponima problematichna napajanja.
Daniel se striktno kao i svaki Nemac, drzao sertifikovanog natpisa, tako shto je napajanja testirao pod max opterecenjem, ja bih lichno dodao stepove, recimo testirao bih napajanje(ukoliko je 550W) na potroshnji od 550, 500, 450 i 400W, time bih video na kojoj potroshnji napajanje daje najbolje rezultate i gde mu je stvarna granica(najbolja temperatura, stabilnost, najmanji threshold, najmanje izlazne smetnje, brum i slichno).
Svrha testa je u stvari samo fino raskrinkavanje najelitnijih napajanja na trzishtu i njihovog natpisa.
Jeftina i noname napajanja nisu bila uvrshtena u test, medjutim po mom mishljenju to je pravi promashaj, kad su vec u mogucnosti *kad su se vec sponzori otvorili za konstruisanje stress device-a), mogli su da odrade jedno 100-tinak napajanja, kako bi napravili jedan finalni chart, koji bi bio ultimativan.
Time bi garantovano, na globalnom nivou, pomerili kvalitet napajanja, recimo da sam video na nekim Azijskim forumima gadne strahove u razgovorima nekih tehnichara, koji su zaposleni u nekim od poznatijih Kineskih fabrika za proizvodnju napajanja.