Imam problem sa Gigabyte pločom GA8IE800 socket 478, kad propisno montiram original Intelov hladnjak ploča se iskrivi i nategne baš u predelu gde su elektrolitski kondenzatori (a i njih nema baš nešto mnogo) i ploča ne radi, tj. ne podiže sistem niti "baca" sliku kako vidim neki "stručnjaci" to vole da kažu, posumnjao sam u memorije, menjao, isključivao napajanje i čekao da se naelektrisanja isprazne ali opet isto, onda sam posumnjao i da joj predstoji zamena elektrolita, ali kad sam video da je ploča iskrivljena otkačio sam one polugice i ostavio da hladnjak samo svojom težinom prianja na procesor i od tada sve normalno radi pa me zanima da li je neko već imao ovakav slučaj i da li postoje cooleri sa nekim alternativnim načinom fiksiranja koji neće da deformiše ploču. Onaj plastični držač hladnjaka već i sam po sebi krivi ploču za otprilike 0,5 mm ugiba i vidljivo je golim okom, a kad se nategne onda mislim da taj ugib dostiže i čitava 2 mm, a i inače ove novije ploče Gigabyte pravi od nekog tanjeg pertinaksa pa je i to jedan od razloga krivljenja, inače da dodam taj plastični držač kulera je pričvršćen za ploču onim plastičnim tiplovima, a ne šrafovima, tako da ne postoji mogućnost da se ti šrafovi olabave kao što mi je neko već predlagao. Stoga razmišljam da na tu ploču stavim ovaj pasivni Coolermaster cooler E1U-NPESC-03 (http://www.itsvet.com/proizvod/cooler-master-e1u-npesc-03/comp_comp_cooler/54/250), ali pošto ne znam da li se i on montira po istom principu možda neko ko ga već ima može da pomogne, ili postoji neko možda još bolje i jednostavnije rešenje.