danijel00 je napisao(la):Bas me zanima odakle misku osnova za ovakav komentar?!? ne bih koristio rec lupetanje, zato sto covek nije od juce ovde, ali bi bas mogao i da argumentuje takve izjave...
danijel00 je napisao(la):mislim nisam nasao da je igde za vise od 2c losiji od bilo kog od navedenih protivnika, a u situacijama kad je losiji je opet dosta tisi.
danijel00 je napisao(la):vise puta sam pricao o prednosti aluminijuma nad bakrom, pogotovo kad je tisina u pitanju i to se ovde bas vidi...
danijel00 je napisao(la):drago mi je da smo se razumeli |>
ja nisam rekao da ne postoji bolji kuler od freezera, ali za te pare i masu teeesko... mislim da je pre svega dobro konstruisan...
onaj sunbeamtech sto ti preporucujes koliko vidim pola ventilatora mu viri preko, a to je po meni cist gubitak
sto se ove tabele tice nekako mi nema sanse da su freezer na normalu i zalman na max iste glasnoce, kao i da je box tisi.. jel tu nesto mereno ili su prepisivani fabricki podaci?
komentar za bakar se odnosio na zalmana... znaci bakar je super, ali kad imas >3000rpm, inace bas i ne...
PARTYBOY je napisao(la):Sto bi se iz vase price reklo da mi niko nista ne predlaze u vezi kupovine.
danijel00 je napisao(la):jel ti tu pricas o ac freezeru?
jesi ti isti onaj od pre 5 poruka ili si maznuo miska po glavi i pises u njegovo ime |>
i sad nam jos samo reci gde si uzeo? |>>
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari