A zasto ti je bitno da vidis koja je brzina?zoka je napisao(la):ok. hvala . ako zuta nije regulacija da li to znaci da mogu ventilatore sa dva izvoda da zalemim na konaktor sa tri izvoda (koji ide na plocu) i da takvom ventilatoru posle regulisem brzinu pomocu speed fan-a? pretpostavljam da u tom slucaju necu imati podatak o brzini.
odes na njihov sajt pa pogledas www.desk.co.yu :wave:zoka je napisao(la):vrlo mi je bitno da je komp. tih (u odredjenim situacijama). trenutno koristim cpu cooler glacialtech silent breeze 462 III (19dBA/ 1700 rpm); 3 obicna vent. (2 izvlace vazduh,oni su pozadi;1 duva u hard). rade na 7v ( crvena-zuta); 1 uduvava vazduh nalazi se na bocnoj strani kucista (njegovu brzinu regulise automatski u zavisnosti od temp. ploce program SPEED FAN). ovaj poslednji ima konektor sa tri izvoda i napaja se sa ploce( dzek je kao za procesorski vent.). e sad hteo sam i ove obicne da zamenim pa da im speed fan menja brzinu, znaci da regulacija bude potpuno automatska. cilj mi je da me kada npr. gledam film ne ometa buka a kad igram neku zahtevnu igru ventilatori rade vecom brzinom i tako tada odvrcem 5.1 pa mi nesmeta.
btw nisam iz bg pa ako imate neki br.tel tih prodavnica (u mb soft-u nemaju ovakve ventilatore). pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari