A
animaN
Guest
Ajd da iskuliramo Optimusa i da se drzimo teme znaci ako neko ima misljenje/rezon/itd u vezi da li je fake ili tvik ali u vezi Coolalera&OPB-a neka postuje, za Optimusa je toliko bilo reci i dosta tredova je bilo zatvarano zbog ovakvih komentara. Poenta je sto se Coolaler i OPB prozivaju da snime video od power on-a do slikanja i time razjasne da li fakuju ili tvikuju (a ako imaju tvik koji ne zele da podele neka stave crni kvadrat ili sl. preko). Niko ne trazi da otkriju tvikove, na kraju njihovi tvikovi (ako postoje uopste) >>>> njihova volja da li ce ih deliti sa drugima.
...........tweak moze da bude shta hocesh....npr. ispsivanje njihove verzije SPi-a od 0 i shta ti ja znam.....gledajuci one krive dolazim do zakljuchka da chak ni vido snimak ne bi bio dovoljno dobar dokaz....a ono u shta mi mozemo da se uzdamo je njihovo raskrinkavanje od strane njima slichnih ljudi tj nekog vrhunskog overclockera koji kao i oni poznaju materiju 100%!
Mene konkretno zanima Montyjevo mishljenje!!!!???
Znachi, vrhunski klokeri sa bencha neka medjusobno razdele tweakove pa nek se sve sabere i oduzme i docicemo do neke teorije!
Zao mi je iskreno shto nema vremena ni za sebe a kamoli da jurim SPi tj prikupljam tweakove i bunarim po ozbiljnijim forumima koji se bave SPi tematikom (a voleo bih) ,pa da ja konkretno iznesem neko mishljenje....
Znachi Misko,Monty,Spacey,Kokose...... pa chak i ti Dekara
P.S.Sve mogu da progutam ali laz uvek povratim a lazove treba raskrinkati i odstraniti!
Poz svim Poshtenim i radnim ljudima (ma kakva god ta vrsta entuzijazma bila