Šta je novo?

Coolaler i OPB fake-ri

Tu me nista ne cudi, neki ljudi jednostavno moraju da budu najbolji, po svaku cenu, pa makar i varali. Za mene je dovoljno ovo pokazano na graficima, posle cega ne vredi nikakovo objasnjavanje "specijalnih" metoda podesavanja. Ako su vec specijalne najlakse bi bile promenjive pri manjim taktovima. Pa nemojte mi reci da ce "voziti" 2-2-2-5 na DDR1200 (jedini nacin da se sa manje MHz za CPU dobije bolji rezultata). Kako da ne! Ovde se drugi "polomise" da sidju ispod 10s, na 5500Mhz, a gospoda "pustaju buve" o 8.9xxs. Ma da.

Poslednja izmena:
pa da....
coollier i OPB (Obmana,Prevara,Bezmoralnost)

GoranM je napisao(la):
Tu me nista ne cudi, neki ljudi jednostavno moraju da budu najbolji, po svaku cenu, pa makar i varali.

Eh da nam je tu sad Baltimus Crime.....

put od Overclockera do bolesnika je veoma mali .....
Vec vidjeno bezbroj puta i na nasem forumu.....

The Ego and his own !

Poslednja izmena:
put od Overclockera do bolesnika je veoma mali .....reche monty i izlazira josh jedan rezultat :D :D :D
P.S.Morao sam :p shta cu kad je zicer

Poslednja izmena:
Da se ne zaboravi. "Cuveni" Optimus Prime, koji li je sada nick izabrao :D

krnzemundl4.jpg

Cuo sam za njega po forumima i uvek se pitao sta je on to uradio da je popio ban svuda i da je tako omrzen?
A saecam se clanka iz novina: "kupis ficu, vozis ferarri" :)

Pa na BENCH-u je lazirao rezultate nekada davno, tako je bese sve pocelo itd. itd.
Pa je neke ljude sa kojima je posle radio preveslao za taj clanak itd. Ma covek je sebican prevarant eto kako je svuda popio BAN

Znate sta je meni "fascinacija" kosmickih dimenzija?
To da nesto tako besmisleno i nevazno cesto i glupo i nicim izazvano jos bude i lazno.
Znaci lik sa viskom novca i cesto manjkom sive mase poznatije kao korteks slupa gomilu para da bi nesto dokazao. I onda sledi prosvetljenje i ispovest kako je sve to bio fejk. Mislim, koliki ***** treba biti pa sve to raditi?
a ovog kralja sa lemilicom necu ni da komentarisem. Tesko mi je samo kad pomislim koliko je on zaista reprezentativan uzorak onoga sto se naziva "Mi" i koliko je malo potrebno da se proda vera za veceru (citaj: tata zna novinara a ja sam isprodavao ortake najstrashnije...)....

Znate sta je meni "fascinacija" kosmickih dimenzija?
To da nesto tako besmisleno i nevazno cesto i glupo i nicim izazvano jos bude i lazno.
Znaci lik sa viskom novca i cesto manjkom sive mase poznatije kao korteks slupa gomilu para da bi nesto dokazao. I onda sledi prosvetljenje i ispovest kako je sve to bio fejk. Mislim, koliki ***** treba biti pa sve to raditi?
a ovog kralja sa lemilicom necu ni da komentarisem. Tesko mi je samo kad pomislim koliko je on zaista reprezentativan uzorak onoga sto se naziva "Mi" i koliko je malo potrebno da se proda vera za veceru (citaj: tata zna novinara a ja sam isprodavao ortake najstrashnije...)....

alal vera za post :wave:

OPB=Optimus Prime is Back :D

Ili Optimus Prime Backup :D

Nego vidim da im nisu brisali skorove na hwbotu(OPB-u), ali vidim da su postavili obavestenje da se sumnja na varanje i dali su link ka xs forumu...

E znaci sa tim superpi-jem su stvarno maximalno smorili. Znaci, budze windows, kopiraju filove i sta ti ja znam, cisto da bi zabagovali sistem i to jos nazivaju tweakovima i sve to radi desetikni sekunda :d

Mislim, razumem ja entuzijazam, ali godinama nesretan program maltretiraju i kao nesto tweakuju i jos kriju tweakove :d Koja je poenta poredjenja performansi racunara, ako nisu isti uslovi testiranja...

E znaci sa tim superpi-jem su stvarno maximalno smorili. Znaci, budze windows, kopiraju filove i sta ti ja znam, cisto da bi zabagovali sistem i to jos nazivaju tweakovima i sve to radi desetikni sekunda :d

Mislim, razumem ja entuzijazam, ali godinama nesretan program maltretiraju i kao nesto tweakuju i jos kriju tweakove :d Koja je poenta poredjenja performansi racunara, ako nisu isti uslovi testiranja...

Da, ziva istina kao da je u pitanju industriska spijunaza i ogromne pare .....
Niko ne zeli da oda svoje tweakove .... ha ha ha :D

Ja nisam cuo o ovom veljku.
E pa nećes ni čuti. Mada od kako ga nema forum nije više toliko zanimljiv. :d
Veljko Potočan, prvo poznat pod nickom baltazar_13:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=44392
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=44540

a zatim kao Optimus Prime:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=66694

Fejkera je bilo i biće, ali mogu da se kladim da s tom dvojicom-trojicom na XS forumu nije bilo ni približno zanimljivo kao na benchu sa baltijem, tj. Optijem. ;)

Opti, vrati se, sve ćemo ti oprostiti :d

Ja sam bio bas u toku kada je ovde na forumu bio raskrinkan, po 2. put :D
Ali ne znam za ovu sliku iz novina, sta on to radi sa onom lemilicom i o cemu je bio clanak, ako neko zna uopste??? Inace decko je poznat po "strashnim" fotomontazama, hehehe! Ne mogu da verujem on se preziva Potochan, hahaha, odgovara mu.

Poslednja izmena:
AHAHAHAHHAAH koja je ovo dijabola... nisam bio prisutan neko vreme i mnogo toga sam propustio :D:D ovaj je car... sa sve onim njegovim brcicima :D:D nemam reci :D:D da nemam kais prepolovio bih se na pola od smeha

Evo i jos jedne skracenice:
OPB=Optimus Prime i Baltazar :D

Jadan Opty prozivamo ga iako ovo nije thread o njemu, ali valjda ce mu to biti za nauk da se opameti.

Nego sta ce da se desi sa skorovima ovih ljudi jer se izgleda isti ne javljaju da demantuju sumnje koje postoje kod njihovih skorova.Ako ih poniste, eto prilike Monty-ju da ako se udruzi sa Kokosom proba da ostvari skor priblizan WR, jer ce se WR sada povecati.

Poslednja izmena:
E pa nećes ni čuti. Mada od kako ga nema forum nije više toliko zanimljiv. :d
Veljko Potočan, prvo poznat pod nickom baltazar_13:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=44392
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=44540

a zatim kao Optimus Prime:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=66694

Fejkera je bilo i biće, ali mogu da se kladim da s tom dvojicom-trojicom na XS forumu nije bilo ni približno zanimljivo kao na benchu sa baltijem, tj. Optijem. ;)

Opti, vrati se, sve ćemo ti oprostiti :d

E ovo mi je otkrovenje na benchu...odavno se nisam ovako smejao necemu (sa bencha pogotovo:p :p )
Mislim, OC rekordi me ne interesuju, al kad vidim na sta su ljudi spremni...
Ma ljudi ovo je ekstra...strava je sto stoji na benchu i dalje- u amanet vremenu koje dolazi:p

Poslednja izmena:
evo da i ja nesto dodam o Optimus Prime i baltazar_13 :)
po linkovima od Diablo i BigJoe za Xtreme OC vidim da se dotici sam otkriva poslje nove godine tako da lako je moguce da ce se opet otkriti tu negdije za 2-3 mjeseca kao sto je i sam rekao :D
I Da ne zaboravim da dodam da ce baltzar UVEK biti na ovom forumu negde
oko vas

ko zna vjerovatno i jeste

Ajd da iskuliramo Optimusa i da se drzimo teme znaci ako neko ima misljenje/rezon/itd u vezi da li je fake ili tvik ali u vezi Coolalera&OPB-a neka postuje, za Optimusa je toliko bilo reci i dosta tredova je bilo zatvarano zbog ovakvih komentara. Poenta je sto se Coolaler i OPB prozivaju da snime video od power on-a do slikanja i time razjasne da li fakuju ili tvikuju (a ako imaju tvik koji ne zele da podele neka stave crni kvadrat ili sl. preko). Niko ne trazi da otkriju tvikove, na kraju njihovi tvikovi (ako postoje uopste) >>>> njihova volja da li ce ih deliti sa drugima.

/OFF
ajd, sad me mrzi da jurim po bazi, ali kad sam se ja registrovao ovde, na bench forumu, cini mi se da je optimus jos uvek bio prisutan (pod tim nickom :p ).
medjutim, nisam ni sanjao sta se tada i ranije desavalo...pa trebalo mu je dozvoliti da ostane, da razbije povremeno monotoniju. imali bismo nasu 'dvorsku ludu'.
/OFF

Ajd da iskuliramo Optimusa i da se drzimo teme znaci ako neko ima misljenje/rezon/itd u vezi da li je fake ili tvik ali u vezi Coolalera&OPB-a neka postuje, za Optimusa je toliko bilo reci i dosta tredova je bilo zatvarano zbog ovakvih komentara. Poenta je sto se Coolaler i OPB prozivaju da snime video od power on-a do slikanja i time razjasne da li fakuju ili tvikuju (a ako imaju tvik koji ne zele da podele neka stave crni kvadrat ili sl. preko). Niko ne trazi da otkriju tvikove, na kraju njihovi tvikovi (ako postoje uopste) >>>> njihova volja da li ce ih deliti sa drugima.

Pa ako se to uopšte i bude saznalo, saznaće se na XS forumu. Oni su tamo 3x luđi od nas. :)

@BigJoe, hvala ti na linku ali ne radi, na moju zalost, znaci link sa onog foruma ne funkcionise vise, sklonjena je slika sa imageshack-a, bas mi krivo. Sada citam Baltazar period, a Optimus period mi je izuzetno poznat :D.

Ma citaj temu koju sam ti dao.... Sto se slike tice bila je ista ona iz novina postovana i ovde.... Mozda je bio dodat i tekst iz novina ne secm se...

Nazad
Vrh Dno