Šta je novo?

Conan! dobar

Preeky

Čuven
Učlanjen(a)
14.09.2000
Poena
645
Igro sam igru nekih dva sata i stvarno mi se dosta svidela .
U pocetku je delovalo onako osrednje ,klasican pogled iz treceg lica, teksture su mogle i bolje , ali sve ostalo je veoma dobro odradjeno pogotovo raznorazni neprijatelji koji non stop napadaju i stvarno su mashtovito odrajdeni bash ko iz konan stripa i ne moze bukvalno da se dishe. Prelepa muzika koja bash prilici konan igri.
Non stop akcija , veoma teshki neprijatelji na srednjem nivou tezine ,
ne secam se da sam skoro igro tezu igru, igra ne moze da se snima kad ocesh itd.
Takodje poseduje RPG elemente , recimo ima nekih 50 -setak tehnika macem koje mogu da se upgrejduju svaka na 3 levela.

Ha ha ha ... strasno. Pa znas sta, Blade of Darkness ga shije i raznovrsnoscu kombo pokreta, RPG elementima i grafikom. Conan je ispod prosecna hack and slash igrica koja moze da se dopadne samo deci. Izvini Preeky, ali verovatno ce je tako oceniti vecina RPG igraca i ljubitelja kvalitetnih igara...

Ne razlikuje se mnogo od Blade Of Darknes ali je bash,zanimljiv i konacna malo teza igra.
Pogotovo oni koji su citali strip i roman treba da igraju.
Prvi svet je u jazbini ledenog crva :)

ps. Max , nemash blage veze
:mrgreen:

Ja cu ga sigurno probati !

P.S. prvi svet je jazbina ledenog crva ? Jel ima tu i ona princeza za kr***nje ? :boom:

P.P.S. jedva cekam ;) To je igra sa dusom :) koja makar mora da se proba

OptiPlex je napisao(la):
P.S. prvi svet je jazbina ledenog crva ? Jel ima tu i ona princeza za kr***nje ? :boom:

He he... Ozbiljno pojavljuju li se one silne lepojke iz stripova? Mislim Konan bez lepotica, ne ide to.
Valjda ce nas obradovati i trecim delom filma... Konan to je junak, a ne ovo danas neki Neo letac i sl...

he he . nema na pocetku, ali kasnije se pojavljuje neka , presho sam jedno polovinu od igre i igra je bash igriva i ko shto rece optiplex igra sa dushom.

Agilni je napisao(la):
Na 3 komada... valjda vredi toliko.

:laugh:

Aman, zar je bitno na koliko diskova dolazi ;) To je danas obsolete podatak :))

Ajde nek je neko uporedi sa Gothic 2!
Igrao sam DEMO i nisam nesto odusevljen.....

PoZ

O.K. Preeky, atmosfera je dobra (prica+muzika), ipak je to Conan...ali za ostalo je u pravu ByMax : to se ne bi smelo porediti sa Blade of Darkness (koji je, usput budi receno, pre tri godine imao lepsu grafiku).
Kamera je smesna za jednu igru macevanja, nemoguc korak unazad u toku borbe (!?) sto je neoprostivo za taj tip igre, jer blokira taktiziranje u borbi...
Ma i Enclave je bolja...

Trebali su udaljiti kameru, na siroki kadar, i razraditi je u RPG igru.

Nadam se da ova ekipa ne radi VitezoveTemplare, to bi trebao biti "classic".

Svaka cast prici i atmosferi, ali ovakva grafika ipak nije za hit Februara 2004...

Ja i nisam poredio sa blade of darkness , jeste u pravu si za sve kamera ume ponekad da zeza , reko sam da grafika i nije najbolja ,ali da je gameplay dobar i da ko voli konana svidece mu se.
Nije ovo rpg niti treba da bude, ali eto zabava za dan dva.

Poslednja izmena:
Opet ja...:)

Sta vam je toliko bitno kakva je grafika, ako su gamplay, prica i atmosfera dobri, kao sto kazete ? Grafika je pozeljan, ali ne i potreban i dovoljan uslov uzivanja u igri.

Problem u ovoj sobi i jeste sto neki ljudi gledaju samo grafiku, neki fiziku, neki samo pricu...
Neka ima grafiku i poput Blade Of Darkness-a, kakve veze ima ? Meni je bitno da je igra igriva, zarazna, dobra i sa dobrom pricom, a ne da li je grafika napredovala i koliko je napredovala u odonosu na prethodnu igru zanra. Ruku na srce, nisu danasnje igre vec duze vremena sa ocajnim teksturama, losom animacijom i slicno, pa da sad pricamo kako je to lose, neigrivo i slicno, a mnogi od tih ljudi ili igraju Cs ili nesto slicno ili kad dodje igra stave detalje na pola, recimo ctp;

Milan82bh je napisao(la):
Ajde nek je neko uporedi sa Gothic 2!
Igrao sam DEMO i nisam nesto odusevljen.....

PoZ
To je neuporedivo, verujem da je Conan vise udri zgromi ifra, a Gothic1 ili 2 nije ni nalik tome.

Jedva cekam da je vise ljudi proba (ja sam video demo i ugasio ga za svega 3 minuta :)). Bice jos komentara kao sto smo dali golub i ja...

byMaX je napisao(la):
Jedva cekam da je vise ljudi proba (ja sam video demo i ugasio ga za svega 3 minuta :)). Bice jos komentara kao sto smo dali golub i ja...

Evo ga jos jedan takav komentar... Da ne ponavljam vec ranije receno, ukratko meni se ne dopada u opste, bio sam kod "komse" i video sam igru na oko "po sata"... Nakon toga, komentar tipa - Ma daj bre nema sanse, dosao je sam od sebe...

@milan82bh - nije vredno poredjenja sa Gotikom "drugi deo"...

Poslednja izmena:
jel sam ja reko da je igra savrshenstvo i reko da je obavezeno za sve. Ne

golub se slaze da je atmosfera dobra + igra je malo konzolnog tipa, a meni je to na prvom mestu, grafika na poslednjem.

I da koji je vash komentar?

grafika nevalja ne igram , uostalom onaj ko ne voli konana i ko je cuo za njega samo iz filma ne treba ni da igra ,
onaj ko voli svidece mu se atmosfera koja je bash lepo odradjena i feeling je bash kako treba.

Ma ja ga volim... u tome i jeste problem.
Odrasli smo u srednjoj skoli uz stripove Jona Buscheme, to nam je bio kultni lik. Film nisam ni gledao,veruj mi...Kad sam video da Simerijanca glumi onaj austrijsko-americki ******, zeludac mi se okrenuo.
Ocekivao sam ovaj naslov kao ozebao sunce, (omiljeni lik u omiljenom zanru)
mislio sam da ce mi godinama stajati na desktopu... kad ono ***** , polovicno odradjen projekat...

Preeky je napisao(la):
jel sam ja reko da je igra savrshenstvo i reko da je obavezeno za sve. Ne

golub se slaze da je atmosfera dobra + igra je malo konzolnog tipa, a meni je to na prvom mestu, grafika na poslednjem.

I da koji je vash komentar?

grafika nevalja ne igram , uostalom onaj ko ne voli konana i ko je cuo za njega samo iz filma ne treba ni da igra ,
onaj ko voli svidece mu se atmosfera koja je bash lepo odradjena i feeling je bash kako treba.

Ma niko i ne kaze da si rekao da je obavezna za sve... Jednostavno tebi se svidja, ima ljudi kojima se ne svidja i to je u sustini to... Mislim da si i imao u vidu komentare na igru kada si pokretao thread...

OptiPlex je napisao(la):
Opet ja...:)

Sta vam je toliko bitno kakva je grafika, ako su gamplay, prica i atmosfera dobri, kao sto kazete ? Grafika je pozeljan, ali ne i potreban i dovoljan uslov uzivanja u igri.

Problem u ovoj sobi i jeste sto neki ljudi gledaju samo grafiku, neki fiziku, neki samo pricu...
Neka ima grafiku i poput Blade Of Darkness-a, kakve veze ima ? Meni je bitno da je igra igriva, zarazna, dobra i sa dobrom pricom, a ne da li je grafika napredovala i koliko je napredovala u odonosu na prethodnu igru zanra. Ruku na srce, nisu danasnje igre vec duze vremena sa ocajnim teksturama, losom animacijom i slicno, pa da sad pricamo kako je to lose, neigrivo i slicno, a mnogi od tih ljudi ili igraju Cs ili nesto slicno ili kad dodje igra stave detalje na pola, recimo ctp;

ljudi nisu isti... i to nikako ne sme biti problem :)

btw, nisam probao ni jednu od 2 igre

Vrh Dno