Šta je novo?

Comtrade PerfeCT 5200 NFULL

Impreza

Slavan
Učlanjen(a)
20.12.2006
Poena
365
Pozdrav svima,

Naime, treba da dam predlog za konfiguraciju na poslu. Nasao sam comtradeov model PerfeCT 5200 NFULL. Specifikaciju mozete videti na sledecem sajtu:

http://www.comtradeshop.com/Pages/Products.aspx?c=MTU=&sc=DESKTOP&pid=UC1FNURQRi9HNkVNLzAtMQ==

Garancija za ovaj model je 3 godine i to mi je najbitnije. Sta mislite uopste o toj seriji comtrade racunara? Da li imate nekih iskustava ili ste culi nesto o tome? Bilo kakva informacija bi mi dobro dosla. U Novom Sadu sam, tako da ako imate predlog neke druge radnje koja daje trogodisnju garanciju, a vrlo su brzi u otklanjanju kvara slobodno predlozite.

Unapred hvala :wave:

hd250gb malo +10-15e imas 500/640gb,p31 ploca prevazidjena za 7300 mislim da je p35 minimum,memorija je na 800 a i ne pise koja bolje je uzeti na 1066 a cena konfiguracije je cak i skuplja kad bi sam sastavljao istu tako da je bolje da dodash josh 40-50 evra za pomenute stvari i imash stabilnu mashinu bez slabog dela i skorijeg apgrejda.
Sto se garancija i kvarova tice u svakoj prodavnici ti daju garanciju na komponente tako da ti garancija od 3 god ne treba biti vodc pri izboru firme (sumnjam da ce ti nesto u 3 god od ovih komponenata zatajiti).

@LoverBoy

Nije mi toliko bitan HD, a sto se performansi tice brzine nikada dosta ali mi je najbitnije da sve bude stabilno. Ne razumem se u ploce, ali sta mislis kada kazes da je P31 prevazidjena? Koliki je pad performansi u odnosu na neku noviju plocu?

@sasa022

60% Office, 30% simulacije koje mogu i da traju par dana bez gasenja racunara i 10% CAD (Unigrahics, Catia, Solid Edge, Solid Works) - zato mora graficka da bude nvidia.

Jako mi je bitna pouzdanost, jer cu imati veliki problem ako budem cekao par dana da se sve to popravi, a posao ide. Pozdrav

sumnjam da ce ti CT bas momentalno ukloniti kvar... a par dana moze biti i par nedelja u nekim slucajevima |))

Radi se o boljem čipsetu,memorijskom kontroleru, overkloku, stabilnost..Ako staviš 7200 na p31 kao da staviš gume od 30" na fiću :D Sto se tice performansi nece biti nikakvog velikog pada ali jednostavno čipset na ploči je stariji i slabiji od p35,p45,x38,x48...znači izašle su 5-6 novih verzija od te p31..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno