Šta je novo?

Computerland / Pyramid

nas covek

Slavan
Učlanjen(a)
14.05.2005
Poena
304
Ranije na ovom mestu je bilo jeftin ali sad mmogo skupo.

Da li neko moze da mi objasni zasto je to. Npr slusalice od 20 - 30 evra skuplje nego u madjarskoj. Jos gore je za MP3 plejeri koji ume da bude do 50 evra skuplje.

Zbog cega kad imamo na umu koliko su male ove robe? Da li je to sve zbog toga sto nismo u EU ili je u pitanju trzistni monopol?

Hvala ljudi :smash:

Samo da pitam kako to da gigatron ima Creative Mp3 sto trazim ali su jeftinji nego zvanicni zastupnik Creativ-a u srbiji pyramida?

Meni se cini da su kod nas zvanicni zastupnici obicno najskuplji.

A kad je Pyramid/ComputerLand bio jeftin? :trust:

nas covek je napisao(la):
Samo da pitam kako to da gigatron ima Creative Mp3 sto trazim ali su jeftinji nego zvanicni zastupnik Creativ-a u srbiji pyramida?

Sto je logicno. Nije njima cilj da budu najjeftinija MP, vec da prodaju sto vise komada kroz VP. Dosta ljudi pyramidu koristi da ode i pogleda proizvod, a posle kupe negde gde je jeftinije, a proizvod je svejedno uvezao CL

jel zna neko gde ima da se kupi i-river T30????

Pošto na moju veliku žalost nisam uspeo nigde da nađem već “bajati” iRiver IFP 899, trenutno se dvoumim između iRiver T10 i Creative Zen Nano Plus, od 1 giga su obe mašine.Oba uređaja su po meni odlično dizajnirana(sviđa mi se baš što su potpuno kompaktni i što ne mogu bez kablova da se direktno kače na računare), Creative kao plus pored tradicije u svetu računarske opreme, ima i line in conector, iRiver isporučuje nešto više snage po kanalu (skoro duplo više) i mislim da ima kvalitetniji diktafon(vidim u manual-u da je moguće podešavanje nivoa snimanja).Minus za iRiver je što nema taj line in - baš korisna stvarčica.Voleo bih negde da probam obe sprave, ali ko će to u ovako ludoj zemlji dozvoliti.Poludeću od nerviranja 🙂 U međuvremenu se lep početni fond za kupovinu spravice snizio sa odličnih 200 evra za jednu četvrtinu, pa sledi čekanje ako se opredelim za skuplji iRiver (najgora varijanta je oko 190 evra) ili kupovina Zen Nano-a za oko 150 evra.E grozno, samo se sad nerviram, uhvatila me ona groznica kad bih da završim tu kupovinu ali........eto, šta znam.Vidim u nedelju ujutru da ima Pakom-ova prodavnica u Srpskih vladara kod Londona, pa ću sutra da protegnem noge i bar pogledam uživo to što sam ovih dana preturao samo po net-u.Brrrrr, nervoza........

ja sam kupio iriver 899 (tamno crveni?) i preso na ipod nano 😉 tako da mi 899 stoji u kutiji
sa svime mogucim,netaknut skoro...ako si zainteresovan -> pm 😛

Nazad
Vrh Dno