Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
U Novom Sadu je ranije (prošle godine) bilo u Sprintu, ali ne znam da li još uvek ima. Možda je bolje da pogledaš aliexpress ako ti se ne žuri da nabaviš.
Odgovarali su neki mikroprekidaci koje je pravila Iskra, pogledaj u Mikroprincu ili Kelco, trebalo bi sledece nedelje da odem pa mogu i ja da pogledam usput.
Sta bih mogao nalepiti ili drugi metod, na taj donji deo palice koja dodiruje switcheve? Sa ciljem da ima malo bolji kontakt sa njima?
Javlja mi se problem recimo ako idem gore ukoso, da ne prepoznaje taj pravac pa samo ide desno! Ali to su stotinke u pitanju - ali je dosta bitno! 🙂
trebalo bi da odgovara neki od ovih http://www.kelco.rs/katalog/kategorije.php?IDgroupmain=7&IDsubgroup=6 ali je stvar da bi trebalo da poneses jedan od tih koji imas,moze i neispravan , pa da uporedis. Telefonom to ne mozes da izvedes bas jednostavno. Tih mikroprekidaca bi trebalo da ima po svim boljim elektroradnjama pa mozes pogledati i u svom gradu. Problem 2 da ti neki metalostrugar napravi od teflon plastike takav deo malo veceg precnika posto se ta donja plastika menja. Inace competition pro koliko se secam trazi da se precizno ubodu kosi pravci posle nekog vremena se navknes na to i ne smeta. Moj primerak ceka reparaciju dusu smo mu izvadili na amigi,ali se jadan borio do kraja u poluraspadnutom stanju je ali jos uvek radi kao nov. Nenormalno izdrzljivi dzojstici mozda i najbolji koje je quickjoy napravio
I ja zivim u malom mestu ,selu ,gde uod elektromaterijala ima samo ono za po kuci na 20 km od grada gde je izbor vec malo veci. NAjsigurnije je licnim uvidom naci mikroprekidac koji bi mogao da zameni zeljeni.