Šta je novo?

Compaq ili Hp

brank0

Čuven
Učlanjen(a)
13.07.2000
Poena
645
Znaci, odlucio sam da kupim polovnu 17-icu...E, sad, biram izmedju Compaq P70 i HP M700 (nisam bas siguran za oznaku). Ako je neko imao iskustva sa ovim monitorima, bio bih mu zahvalan da ih napise. Zanima me kvalitet slike, max rezolucija i osvezavanje u istoj, i tako to. I, naravno, ako imate nekog pouzdanog coveka koji prodaje ove monitore, javite na mail da ga ne biste reklamirali javno.

Stalin je napisao(la):
Znaci, odlucio sam da kupim polovnu 17-icu...E, sad, biram izmedju Compaq P70 i HP M700 (nisam bas siguran za oznaku). Ako je neko imao iskustva sa ovim monitorima, bio bih mu zahvalan da ih napise. Zanima me kvalitet slike, max rezolucija i osvezavanje u istoj, i tako to. I, naravno, ako imate nekog pouzdanog coveka koji prodaje ove monitore, javite na mail da ga ne biste reklamirali javno.

Pojuri SONY trinitron cevku, a svejedno je dal je pakovanje Compaq, Eizo, HP, Dell...............

Ja sam pre par nedelja kupio HP M700. Podrzava 1280x1024 u 75Hz a 1024x768 u 100Hz. Tacka mu je 0.26, vidljiva dijagonala 16" a ima i OSD. Generalno nije los monitor cak naprotiv. Vrlo je plitak, cak i vise nego moja stara 14"-najstica. Problem je sto ima dosta losih primeraka pa kada kupujes sirom otvori oci. Ja sam prvo uzeo jedan za koji se ispostavilo da kada se ugreje muti sliku. Naravno da sam ga vratio. Geometrija na ovom monitoru je bar na mom primerku solidna, mada sam vidjao i bolje (a veruj mi i mnogo gore dok sam birao). Sve u svemu monitor je OK ako ubodes pravi. Dobro otvori oci kad kupujes i obavezno se raspitaj za garanciju.

Nazad
Vrh Dno