Šta je novo?

Compaq armada M700 reset hdd-a!

Dobrodosao u klub :)

Imas na benchu dovoljno info o ovome.
Uglavnom, jos niko nije to uspeo, tj. ima jedan koji kaze da jeste, ali niko sem njega to nije video ili "video", zavisno da li i koliko laze :)

Probaj sa Praetorian Boot diskom. Mislim da ima neka opcija za reset / skidanje passworda na biosu (a onda valjda i za hd).

frogman je napisao(la):
Moze li neki link?
Za taj CD nema link, vec moras nekoga direktno da kontaktiras. Ako ne znas sifru, ne muci se, a ako znas potrazi ovlasceni servis za taj NB. Deluje mi da nisi procitao link koji sam ti naveo.

Procitao sam i nasao sam jos par diskusija na net-u koje traju vec po dvije godine na kojima par likova vec uspeva to da uradi. Moracu to sve da ispitam. Pa ako ta akcija i zahteva neki hardver da se otkljuca moje je misljenje da se to isplati i kupiti jer dosta je ljudi kojima je potrebno otkljucati hdd password. Pogotovo kod nas na Balkanu.
If you know what I mean.

Ne postoji niko na netu ko provereno otkljucava ovaj problem. Svi bi da probaju, pa ako uspe... Sama ta konstatacija ti pokazuje da ne postoji sigurno resenje za ovaj problem. Ako ne znas pass nema sanse da ga otkljucas, a da troskovi ne predju bar 70% vrednosti HDD-a, sto znaci neisplativo.

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno