Šta je novo?

Company Of Heroes

booris

Slavan
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
319
Da li neko igra ovu skoro savrsheni rts. Ako igra da li mozze da mi kazze kako je preshao misiju "Capture and hold 3 victory points" Igram na predzadnjem nivou tezzine i ne mogu da verujem da je ovo neka extremno teshka misija :crash: :crash: :crash:

Ako neko ima neki savet rado bih ga chuo

Sta to bese sa onim putem za snabdevanje sto moras da zauzmes i cuvas?

Koristi pauzu obilato, ja do te misije nisam izvalio da moze da se pauzira igra :D . Samo se dobro ukopaj i na svaku tacku dovedi bar po jedan protiv-tenkovski top& posadu sa teskim mitraljezom zatvori sve rupe bodljikavom zicom i jezevima, miniraj prilaze i propali su. I obavezno drzi jedan takticki tim koji ce da trci od tacke do tacke i spashava stvar.

Jedan takticki tim? Ako se ne varam tu ti ni 5 taktickih timova nece pomoci :)

Evo kako ja prelazim taj nivo...prvo oslobodim one moje tipove iz neprijateljskog obruca :D, za to vreme halftruck update-ujem sa teskim mitraljezom, posle sva vozila, tenkove i ostalo posaljem sa jednim rifleman vodom da zauzmu sve tacke duz levog puta, znaci dodjem do tamo gde se racva put i nastavim levo. Treba ti onaj šerman sto cisti mine, njega cuvaj, cim dodjes do kraja krenuce saveznicki, tvoj konvoj i cim prodju kraj nivoa. Ti tu trebas da se iscimas par puta zbog nadolazecih tenkova i da dok si sve ovo radio sto sam ti rekao proizveo makar dva topa koji ce stajati kod baze u dnu mape. U sustini u ovom nivou se ne treba upustati u golemu proizvodnju tenkova i pesadije i zauzimanja teritorija. Skoncetrisi se na te tacke koje treba da uradis i na taj primarni zadatak, a sekundarni batali ukoliko ne zelis da se zabulis na tom nivou tri dana. Mozes da ga predjes kao i ja za deset minuta bukvalno...

@Boris, pauzu aktiviras kad pritisnes "Pause" na svojoj tastaturi :D

Poslednja izmena:
Ovi Van ti si pogreshio. Ja ne mislim na taj nivo nego na sasvim drugi koji je posle njega (ne odmah nego se prodje par misija). Nivo ima brdo na sredini (koje si u proshloj misiji odbranio) i oko prda a i na njemu su 3 tachke koje treba da zauzmesh u gornjem levom i desnom su zgrade nemaca iz kojih izviru peshadija, oklopna vozila i tenkovi......

Ni sa pauzom ni sa unishtenjem jedne nemachke fabrike tenkova inisam uspeo ovoje da poludish:wall: :wall: :wall:

Ma moze, samo treba dobro sve minirati od pocetka i nastavljati u pauzama izmedju napada sa postavljanjem novih minskih polja, ja sam je presao na predzadnjoj tezini.

Kako se u opšte mogu videti i predefinisati komande u ovoj igri? U opcijama to u opšte nisam našao.

To bih i ja voleo da znam jer me mnogo nervira pauza koja je na pomocnim dugmicima:crash:

Da li neko zna da li su izashele nove misije ili neka slichna dopuna???

za MP ima brdo dodatnih mapa, a nastavak igre sa novim kampanjama i novim detaljima se ocekuje krajem godine.

Znače li šta pach-evi koji su izašli?

Nazad
Vrh Dno