takodje! Imam jednu pretpostavku, al boga pitaj da li je tacno, milsim da je optimizovana za dual core igra, mnogo vise nego original. Jer kada se pauzira igra, grafika sjajno renderuje sve, ali u akciji mislim da se gusi proc. proracunima, neamm drugo objasnjenje. Znacajno losije mi radi na isto "zahtevnim" scenama kao original
Tesko da imaju sta da optimizuju sa single core, jednostavno nema dovoljno snage. A i x2 su toliko jeftini da nema svrhe optimizovati za single core.
Mh, a kako onda single core ima dovoljno snage za prvi deo???
Mh, a kako onda single core ima dovoljno snage za prvi deo???
Nema ni za prvi, ja sam isto bio ubedjen da mi coh ide glatko, ali kada sam sa AM2 Semprona na 2.7ghz na x2 4000 @2.7, video sam sta ustvari znaci tecan framerate. Singlecore je zreo za penziju.
Nema ni za prvi, ja sam isto bio ubedjen da mi coh ide glatko, ali kada sam sa AM2 Semprona na 2.7ghz na x2 4000 @2.7, video sam sta ustvari znaci tecan framerate. Singlecore je zreo za penziju.
Da je single core zreo za penziju to je svima jasno, samo hocu da kazem da na mom ubogom procesoru COH radi dosta dobro dok COH OF ne radi nikako iako izgleda potpuno identicno kao i njegov predhodnik, stvarno nisam video sta je to revolucionarno ubaceno pa je toliko igri podiglo apetit za brojem jezgara
Pozdrav
Da je single core zreo za penziju to je svima jasno, samo hocu da kazem da na mom ubogom procesoru COH radi dosta dobro dok COH OF ne radi nikako iako izgleda potpuno identicno kao i njegov predhodnik, stvarno nisam video sta je to revolucionarno ubaceno pa je toliko igri podiglo apetit za brojem jezgara
Pozdrav
Hm i ja sam palio AA preko drajvera ali mi nije bio aktivan u igri. Mada ko zna, mozda se tako cini zbog samo 2x aa. Inace pomenu stabilan framerate a na pojedinim slikama je ispod 20![]()
Pa rekao sam lepo sem zadnje slike na kojoj je pao zbog velike explozije. Na ovim podešenjima u World in Conflict imao sam od 10 do 15 frejmova. Ovde je samo u jednom trenutku pao framerate i ja sam ga postavio, čisto da se vidi da i to radi.
Aj ne zezajte. Pa nemam ja 8800. I ovo je ok.
uzeo sam dual core danas, poletela je igra! Teoretski identican procestor (isti takt je jezgra), "samo" ima i jezgro dodatka i ogromna se razlika u preformanasma vidi! Tako da resen problem![]()
Cenis da zvuk moze da poboljsa rad igre?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari