Šta je novo?

Company of Heroes Online

When Relic made the announcement that Company of Heroes Online would be closing, they also promised that they would apply everything they’d learned to the original game and the two expansions, Opposing Fronts and Tales of Valour. As a result there’s now a patch available on Steam. This fixes a ton of bugs and adds a series of balance changes. The latest patch notes are listed on the Company of Heroes forums. Hopefully Relic will bring the new maps across to the retail of Company of Heroes at some point in future.

izvor: http://www.pcgamer.com

zanima me...o kakvom patchu oni to tamo piskaraju...ja na steamu ne nadjoh nista (napomena: imam orginal disk osnovne igre i "tales of valor" koji pazarih upravo na steam-u)

Šta je uopšte poenta COH online?

Da li će posle moći da se isto igra online, a da se plaća, ili možda popularizacija COH a ..... nije mi jasno, šta će da se desi posle 31 marta?

Зна се само да ће га угасити. Зашто га гасе... то је већ питање, слаба исплативост можда.

Poslednja izmena:
smanjuju se troskovi, prabacivanje resursa na druge projekte, iz relica su najavili da ce ove godine objaviti novi naslov

Što su ga pravili ako će sada da ga ugase. Dali pare, završili proizvod , videli da znaju i šta, sada ga gase :happy:

nisu ga zavrsili, i dalje je bila beta, THQ je odlucio da ne bi donosio dovoljno novca naspram ulaganja koja treba da se dogode... ali istina nista nema tuznije od otkaizvanja igre pred sam zavrsetak... bolje bi im bilo da krecu da rade na drugom delu :)

Da se vratimo malo na COH Gold. U multiplejeru sa kim sve možeš da igraš?

Ja mogu samo sa Amerima i Britancima, a na sajtu piše da Gold može i sa Nemcima ?!?!?!

U CoH Gold mozes da igras i sa nemcima i sa panzerima isto kao i sa amerima i britncima, nesto ti nije u redu .

kako da proverim?

Pa sta se desava kada kliknes na multipler i kada ides na automec i treba da izaberes armiju jel imas nemce jesu zatamljeni ili ih nema uopste,druze daj malo vise informacija kako ih nema gde ih nema da se izaberu ,jesi probao sa reinstalom mozda je neki bag.

Ajde postavi sliku. Ja kada idem na multipljer, mogu samo da izaberem Amere i Britance. Ja sam u početku mislio da je to zato što nemam Tales of Valor, mada na njihovom sajtu piše da može. Takođe su mi zaključani vozila i tenkovi.

Koliko Vas je probalo/dodalo ekspanziju "Eastern Front"? Meni deluje interesantno, mada mi je prvi utisak da su ruje OP.

Koja je fora sa tim COH Gold-om? Da li je isti multiplej princip, tj. je li ima isti sistem budzenja skillova i heroja kroz igru kao COH Online?

To sto su ti zakljucani tenkovi i vozila to je normalno to se dobija sa Tales of Valior a evo kako bi trebalo da izgleda kod tebe kada ides na multipler i kliknes na automec

Nije isti princip kao CoH Online najveci level je 20 i nema heroja i sve je drugacije ,ja kada sam presao sa CoH Online na CoH Gold bilo mi je kao druga igra, u CoH Gold skill je mnogo bitan .

Ванила COH ти је као шах, сви добијају исте фигуре и исход партије зависи од коришћења сивих ћелија.

Upravo tako veliki broj vanila igraca nije igrao CoH Online zbog toga sto je bio naklonjen pocetnicima i skill je bio tu samo da se kaze da ga ima jer si opusteno mogao da dobijes lika koji je 50 level a da ti budes 20 level i jos nekih nedostataka ( herojiske jedinice , tech tree , itd ) , ali to je privuklo nove igrace . Nije ni u vanili sve sjajno ali ako si ti level 8 sanse da pobedis nekoga ko je level 12 su minimalne.

Ugasen je COHO, i brat se pita kako da nastavi da igra? Sta da mu nabavim preko steama, orginalni COH ili trebaju i neke expanzije [da li su one standalone?]. Gde ima najvise igraca?

Predlagajte.

To sto su ti zakljucani tenkovi i vozila to je normalno to se dobija sa Tales of Valior a evo kako bi trebalo da izgleda kod tebe kada ides na multipler i kliknes na automec

Nije isti princip kao CoH Online najveci level je 20 i nema heroja i sve je drugacije ,ja kada sam presao sa CoH Online na CoH Gold bilo mi je kao druga igra, u CoH Gold skill je mnogo bitan .

Duže hvala ti puno. Našao sam :happy:

Ono što mi je sada problem je da Steam neće da mi dozvoli da kupim Tails of valor. Na kartici imam para. Imam 2 kartice, Paypal i Mastercard - sa kojim sam i kupio Gold. Kao zemlju sam stavio Bosnu. Neće da prođe ni sa jednom karticom. Probaću sutra opet. Da li imate da mi date neki mejl za kotakt.

Ugasen je COHO, i brat se pita kako da nastavi da igra? Sta da mu nabavim preko steama, orginalni COH ili trebaju i neke expanzije [da li su one standalone?]. Gde ima najvise igraca?

Predlagajte.

Kupi Gold. Ona sada košta 15 evra.

A ako je otvorio nalog pre 1. februara, kosta samo 5 Eura :D. Mene zanima da li bi mei iko mogao pomoci pri nabavci, buduci da imam gotovinu, a nemam Paypal.
I da li iko ima informaciju da li na taj gold od 5 evra mogu da instaliram (isto original) Neki Steam Tales of Valour

Ja imam Gold i platio sam 5 Dolara !!!

U Gold samo ukucaj, kada platiš, cd key Tales of Valour i radi - ništa dodatno ne treba da se instalira.

Meni je problem trenutno što sada neće da mi primi karticu.

Inače ko kupi Gold plaća Tales of Valour 10 evra - preko Steam a.

A ako je otvorio nalog pre 1. februara, kosta samo 5 Eura :D. Mene zanima da li bi mei iko mogao pomoci pri nabavci, buduci da imam gotovinu, a nemam Paypal.
I da li iko ima informaciju da li na taj gold od 5 evra mogu da instaliram (isto original) Neki Steam Tales of Valour

Druze netreba ti Paypal , idi do prve Intesa banke i otvori internet karticu koja je besplatna,stavis pare na nju i kupis igricu mozes sa steama ili sa prodavnice THQ . Kada instaliras Gold bice ti zakljucane opcije koje ima Tales of Valor .

Kao sto vidis na slici kampanja ih ToV je zakljucana u Goldu i sve druge opcije iz ToV , kada kupis bilo gde ToV uzmes serijski broj kliknes na ovo katance u Goldu i ukucas ga i imaces ToV i sve opcije iz njega nema nikakve instalacije .

Pretpostavljam da kupujes serijski broj iliti kod, a jel se instalacija skida sa THQ sajta? *****ski je ovo sto cu da pitam, ali da li mogu u multiplejeru GOLD verzije da igram sa svabama?

Pretpostavljam da kupujes serijski broj iliti kod, a jel se instalacija skida sa THQ sajta? *****ski je ovo sto cu da pitam, ali da li mogu u multiplejeru GOLD verzije da igram sa svabama?

Tako je ti kupujes serijski broj , kada platis krece automacki da skida instalaciju koja je oko 7 giga a serijski broj ti stize na e-mail ,tako je bilo kod mene ja sam kupio preko THQ prodavnice jer sam imao onaj popust da je uzmem za 4.99$ . U Goldu mozes da igras sa svim stranama znaci Ameri,Britanci,Nemci i Panzeri.I nije glupo to sto pitas jer ko pita taj ne skita.

Poslednja izmena:
Jel serial za ToV serial potreban da bi se GOLD verzija igrala normalno u multiju? Sta je ToV dodao u muliju?

U multiju nista, samo SP kampanje.

Jel serial za ToV serial potreban da bi se GOLD verzija igrala normalno u multiju? Sta je ToV dodao u muliju?

U MP je dodato par novih mapa za coop igranje protiv PC. Ne znam tacno o cemu se radi jer nisam kupio TOV (ima li neko predlog gde je najbolje/najpovoljnije?). Takodje se otkljucavaju dodatne jedinice kojima mogu da se zamene postojece (svaka strana dobija par jedinica). Naravno cim zamenis jednu jedinicu drugom, nova postaje zamena za prethodnu i ima odredjene prednosti/mane (procitaj opis ispod svake u igri).

U ToV se dobija u singlu 3 kampanje koje su prekratke bukvalno za 3-4 se predju, a za multi neke mape i neku modovi ,naprimer igrate 3-3 , jedni brane neku poziciju a drugi treba da je osvoje znaci nije ono klasicno na poene ili na unistenje, i dobijaju se neke jedinice i tenkovi kojima mozes da zamenis postojece . Kada je izasao ToV dobio je lose kritike jer nije doneo nista novo ,bilo je samo da uzmu jos para.

sta bi sa coho na kraju?jel su ga ugasili?

U ToV se dobija u singlu 3 kampanje koje su prekratke bukvalno za 3-4 se predju, a za multi neke mape i neku modovi ,naprimer igrate 3-3 , jedni brane neku poziciju a drugi treba da je osvoje znaci nije ono klasicno na poene ili na unistenje, i dobijaju se neke jedinice i tenkovi kojima mozes da zamenis postojece . Kada je izasao ToV dobio je lose kritike jer nije doneo nista novo ,bilo je samo da uzmu jos para.

Bas tako, ali ako pricamo samo o MP-u, ToV je zapravo najbolja kupovina, jer u sustini sa njim dobijes sve za MP. Ja sam zamalo zakasnio sa registrovanjem za gold=4.99, pa sam prvo uzeo orginal, pa onda i ToV, a nisam uzeo OF.

Nazad
Vrh Dno