Šta je novo?

Comodo software

NorthGate

Čuven
Učlanjen(a)
01.01.2004
Poena
805
Šta od ovih stvari vredi skinuti?
COMODO

Poslednja izmena:
Dosta nas koristi firewall ... ja sam nasao da mi comodo s te strane najvise odgovara

Mene konkretno zanimaju Comodo Anti-Malware i Comodo AntiVirus,ali čuo sam da im još uvek
Anti-Virus nije toliko dobar kao što im je Firewall.Mada će ubudućnosti naredne verzije biti isto tako dobre kao sad Firewall.:type:

Zaista FW je dobar, jedan od boljih na trzistu, antivirus sam ranije probao i nije mi ostavio utisak, neznam dali je i dalje AV besplatan i za firme.

Mozda probate i ovako nesto:

odlican, sve hvata, report perfektan, update nekoliko puta u toku dana.

Poslednja izmena:
Mozda probate i ovako nesto:

odlican, sve hvata, report perfektan, update nekoliko puta u toku dana.

Ne hvala, a i inace mislim da se ovde prica o Comodo stvarima a ne o pristrasnom reklamiranju nekog proizvoda. 😉

@magic21: Kao sto su vec neki rekli, Firewall im je dobar, nemam vecu zamerku (mozda za neku sl. verziju log deo da unaprede).
Comodo AntiSpam me nije nesto odusevio. Ima vec mali milio programa koji rade na slicnom principu, dok Antivirus nisam probao.

Ne radi comodo firewall na visti 🙁 Vecina firewallova jos nije kompatibilna sa vistom nazalost.

@magic21
Firewall je jako dobar... to mnogi mogu da potvrde. A sto se tice COMODO Anti-malware-a mogu ti reci da je i on dosta dobar, izbor je mnogih security freakova, mada nisam mogao puno da ga koristim, ali dok sam ga koristio ostavio je dobar utisak na mene. COMODO je u stvari nedavno kupio BOClean - veoma dobru anti-malware aplikaciju (koja nije bila free) i malo je doterao za svoje potrebe... Tako da ne moze da ispadne previse lose... ipak je free😉 (a sto je dzabe i Bogu je drago:d )

Poslednja izmena:
Totalno sam zaboravio da ti napomenem da COMODO Anti-Malware (BOClean) radi samo u Real-Time rezimu, skenirajuci fajlove koje si pokrenuo; nije za On-Demand sken. Tako da ga moras (ili ako hoces) staviti da ti radi pored glavnog Anti-Virusa. :wave:

Nazad
Vrh Dno