Šta je novo?

Comodo Firewall problem

• Začetnik teme Začetnik teme kdejan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kdejan

Čuven
Učlanjen(a)
21.08.2002
Poena
630
Probao sam danas Comodo Firewall i posle prvobitnog odusevljenja naisao sam na dva problema. Naime, posle izvesnog vremena ICQ nece dalje da salje poruke kada je ukljucene firewall, a drugi problem je sto kada se diskonektujem sa ADSL konekcije, nisam vise u mogucnosti da se konektujem, a ako uspe da se konektuje onda ne moze da se diskonektuje. 🙂 Da li je neko imao ovih problema i kako da ih resim?
Stvarno mi se svidja kako radi i u odnosu na ZA je pravo olaksanje te bih voleo ako ovo nekako mogu da resim kako bih sa zadovolljstvom koristio ovaj program.

PA nije ga blokirao, mislim prakticno nije... nego se jednostavno zatupi i nece da salje poruke, nego posle nekog vremena ispise Failed to send Message... Ugasim ICQ i pokrenem ga ponovo i sve radi normalno narednih nekoliko minuta...

Poslednja izmena:
idi na comodo sajt, pa na comodo forume .. ja sam tamo nasao SVE odgovore vezane za Comodo firewall

poz

Sad sam namestio ovo ali nisam stigao ni da isporbam a vec se pojavio slican problem i sa Firefoxom i MSNom. Naime, posle nekog vremena sve aplikacije jednostavno zaborave da su povezane na net. ICQ javlja da ne moze da posalje poruku, MSN se sam iizloguje, a Firefox kaze da ne moze da pristupi nekoj stranici jer nema konekcije...
Gledao sam tamo po njihovom forumu ali nisam jos nasao leka jer im izgleda ne radi ona Search opcija kako treba pa moram sve poruke da gledam. Problem sa diskonektovanjem i konektovanjem na internet i dalje postoji.
Primetio sam i jos nesto. Od kada sam instalirao Comodo, Mailwasher vise nece da pokaze dial-up prozor ako nisam prikljucen na internet iako mu je to namesteno u opcijama.

Instaliraj PC Tools Firewall Plus... ako ti treba freeware varijanta, i uzhivaj!

Instaliraj PC Tools Firewall Plus... ako ti treba freeware varijanta, i uzhivaj!

Na kraju sam poslusao ovaj savet i za sada sve lepo radi. Takodje je vrlo jednostavan Firewall, bez mnogo smaranja oko podesavanja, a u odnosu na ZA je pesma koliko ne usporava kompjuter. Videcemo jos kako ce se pokazati... :wave:

Nazad
Vrh Dno