Šta je novo?

Commodore USA

Cene su stvarno commodore-ovske:smackbum:

Kako sam ih istrolovao na twitteru.

izbacili su kao neki novi racunar sa Amiga logotipom Kako ih nije sramota. Kakvi *****i......

Kupiš prava na ime i možeš sutra da praviš i auto sa tim logotipom ako hoćeš.

Plakao sam sinoc od smeha gledajuci galeriju slika :).... kao u Paintu da su ga "Photoshopovali" :D

PC za 2500 soma koji se zove Amiga a ima Intel procesor i Nvidia grafiku :mad:...ovo moze samo u Americi da se proda...a najveca stvar je ovaj Commodore OS :wall:

Pa indijanci nemaju prava na Amiga OS. Hyperion Entertainment im ni u ludilu ne bi dao prava za tako nesto.

Red je i da 1000 post bude u vezi sa Amigom jer tako je i pocela ta ljubav za sedenjem ispred ekrana , krivljenjem kicme i ostalim benefitima koje idu uz to :d

Poslednja izmena:
Gledajuci ovu zloupotrebu imena commodore i amiga, covek mora da se seti one narodne: "Oj neljudi, zasto pojedoste nase seno?"

Najgori si nasi novinari sto u naslovima kazu da se vratila Commodore Amiga....

A mislim cemu? Ciljna grupa takvog proizvoda bi trebalo da smo mi koji se secamo dobro amige i commodora.tj bivsi korisnici. Ali vecina nas zna da to nije taj proizvod,cena je bezobrazna za skoro nikakav proizvod. Pokusaj otvorene obmane da se na kontu neke stare slave imena izvuce i poslednji cent od naivnijih korisnika.
Stvarno nizak udarac. s amigom ima zajednicko samo ime i nista vise.

A mislim cemu? Ciljna grupa takvog proizvoda bi trebalo da smo mi koji se secamo dobro amige i commodora.tj bivsi korisnici. Ali vecina nas zna da to nije taj proizvod,cena je bezobrazna za skoro nikakav proizvod. Pokusaj otvorene obmane da se na kontu neke stare slave imena izvuce i poslednji cent od naivnijih korisnika.
Stvarno nizak udarac. s amigom ima zajednicko samo ime i nista vise.

Seti se narodne izreke o coravoj koki i nocnom mokrenju, pa ce ti sve biti jasno.

Nazad
Vrh Dno