Šta je novo?

Commodore se vratio

Oko tog downloada igara se diglo dosta prasine u retro krugovima, jer Commodore otprilike tvrdi da ima pravo na sve igre izdate za C64, posto je igrama istekao Copyright a vecine izdavackih kuca nema...

Poslednja izmena:
Ma ja cekam nekog da stegne petlju i napravi racunar za pod misku koji je moguce nakaciti na bilo koje HDTV sucelje. Naravno da bi commodore logo vec odradio pola posla. Naravno pod uslovom da vizuelno podseca na svog predhnodnika.

Nazalost,tesko da ce se to ikada desiti :crash:

@mige pa SONY PS3 ti je najblizi tome... mozes pod misku da ga stavis i da okacis na svaki HDTV a moze da emulira sve zivo od retro racunara a moze da bude i ultra moderna platforma 😉

moram samo sa burazom da se dogovorim kako cemo da ga pazarimo... pola-pola ili... :d

EDIT: i josh - na jedan DVD mozes da sprzis sve sto se ikada pojavilo za C64.... 😉

Poslednja izmena:
U j....e kempston5000+ ... dobio sam poriv da odem na tavan i da kopam dok ne nadjem kutiju sa ultimativnim igrackim kompletom. Jedino me brine oce raditi neka kaseta posle 15 god na tavanu 🙁 .

Proprati godinu u levom donjem uglu i oma' trk na tavan 🙂. Imam neki osecaj da je izlozeni primerak imao za funkciju da privuce odredjenu ciljnu grupu, u kojoj nema mladjih od 25 godina.

PS. Zapamti bez shrafcigera nema zabave 😀

Prilozi

• Bild 127.jpg
    Bild 127.jpg
    281.4 KB · Pregleda: 55
Imaju zanimljiv stand na CeBIT-u (evo par fotki koje sam uslikao danas). Medjutim, ne dele Commodore majice 🙂

Inace, imaju na standu i jedan C64, mada sve ovo ostalo nema nikave veze sa pravim Commodore-om...

U stvari bila su dva, jedan stariji "debeljko" i noviji model "Amiga look".

Nazad
Vrh Dno