Šta je novo?

Command & Conquer Generals 2

Bilo je price o ovome u C&C4 temi. Ako Peca vidi ovu temu kojim slucajem a u stvari se ispostavi da nista od Generalsa 2, nadrljao si :d.

^^ hehe i ja sam isto to pomislio :D

nisam znao ne pratim toliko igrice ali mi se svidja ova posebno.

Command & Conquer Generals 2. najbolja strategija po meni, jedva cekam.
http://pc.ign.com/articles/965/965843p1.html

Nacekaces se :trust:

Priznajem da nisam sve procitao, ali ovo mi nije promaklo:
*Update*: We finally received a statement from a spokesperson at EA, who mentioned that Verdu did not confirm that EALA is working on Generals 2. "We know there are a lot of people out there who love the Generals series but there is nothing to confirm at this point," the statement concluded.

nisam znao ne pratim toliko igrice ali mi se svidja ova posebno.

Ko sto rece @KAMIKAZE nacekaces se jer igra jos uvek nije zvanicno najavljena. Ne znam da li si citao taj clanak sto si postovao ali tamo su na osnovu intervjua sa nekim likom iz EA (koji je rekao da bi mogli da ocekujemo nastavak Generalsa u buducnosti) zakljucili da igra izlazi "uskoro" (sto je demantovano u *update* delu). O tome smo vec raspravljali u C&C4 temi kada je Peca pitao kada ce Generals 2. Iskren da budem i ja ocekujem da se Generals 2 pojavi do 2012 ali to je samo moj "osecaj za filing" nista vise.

Moje misljenje je da ne treba otvarati teme o novim igrama pre nego sto budu i zvanicno najavljenje (ili dok se ne pojavi teaser/trailer). Ljudi obicno kad citaju novu temu o igrama krenu od prve ili poslednje strane zavisno od toga da li im trebaju informacije o igri ili zele nesto da dodaju. Zato je bolje ostaviti nekom od dezurnih bot...ovaj modova (kao sto su nex i Jovy na primer :p) da otvori temu kako dolikuje kad se steknu uslovi za to :).

Samo je pitanje vremena kada ce se pojaviti Generals 2, jer EA neumorno muze sve (nekada dobre) fransize/igre koje je otkupila, a Generals je i suvise dobra prilika koja se ne sme propustiti.

Nije bitno kad izadje samo da bude kao i prvi deo....

Prijavio sam se za betu, chekam da mi poshalju neki odgovor...

Nista ne odgovaraju...

Znaci nista skoro?? Ja povremeno obilazim sajt i nista...

@KAMIKAZE
Ja sam pre par dana igrao Zero Hour na oficijalnim EA serverima ako na to mislis i oni rade bez problema.

@KAMIKAZE
Ja sam pre par dana igrao Zero Hour na oficijalnim EA serverima ako na to mislis i oni rade bez problema.

Da, to sam mislio, ali mislim da sada vise nema da se kupi originalna igrica, a i trenutno nisam nesto preterano zagrejan za igrice :wc:

Deluje dobro za sad. Generali su meni ostali kao jedna od najboljih igara iz C&C serijala.

Bar parcence gejmpleja da su pustili u javnost ... Ovako fakticki nista ne znamo, sem da ce slusati ono sto kazu fanovi.

Ostaje samo da se nadamo tome :)

Zna li se otprilike kad izlazi...???? Ja sam se registrovao za betu, ali nema nikakvog odgovora...

Nazad
Vrh Dno