Šta je novo?

Command & Conquer 3 Tiberium Wars - novi screenovi i trailer

• Začetnik teme Začetnik teme AD33MA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A

AD33MA

Guest
Treca Igra U C&C Serialu.Ima Samo Jedan Screenshot.Izlazi 2007 I Koristice Pune SM 3.0.Louis Castle Radi igru kao i jos neki likovi iz weastwood-a.Adam Isgreen i Mike Lightner. :smash: prica prati originalni C&C ne generale.
borba izmedju (NOD) & (GDI) nastavlja se na C&C renegade..isporuka tiberiuma toksicnog minerala koje se siri po planeti.Kazu Da Ima I Treca rasa u igri ,,ali videcemo.Imam PRESS RELEASE U Attachmentu.I jedan csreen.. :d

Prilozi

Nesto nisam siguran da je ova slika screenshot :trust: ...

Poslednja izmena:
Mozda pogled iz prvog lica od nekoga vojnika lol.
Inace ako bi tako bilo mislim da ni x1900xtx u crossfireu nebi to izgurao onda!!!

nije screenshot iz same igre, nego slika (na primer, iz menija)...

Poslednja izmena:
Ma sta god da je, jedva cekam odavno nisu nista izbacivali ti iz C&C....mora da bude super...

Poslednja izmena od urednika:
Zasto bi bila igra u prvom licu, kada vec ista postoji? :trust:

Poslednja izmena od urednika:
C&C treba da bude strategija a ne neka glupa FPS igra. Pozdrav.

Ваљда ће задржати дух старијих наслова 🙂

Успут, 'оће ли неко да отвори кладионицу колико ће каснити :d

Nije Fps

Kisa je napisao(la):
Zasto bi bila igra u prvom licu, kada vec ista postoji? :trust:

igra je RTS i meri se sa World in conflict-om..mada kazu da ce World In Conflict Da Je Oduva...Ali C&C...Prica Je Vazna..

Command & Conquer 3 Tiberium Wars Jos Screen Shotova I Link Za Tralier

Evo Za Fanove Jos Slika Za C&C Tiberium Wars..Izgleda eXtra Odgledajte trailer..
Detaljniji opis u ovom forumu..

http://www.cnc3forums.com/

Prilozi

• 932602_20060508_screen001.webp
    932602_20060508_screen001.webp
    162.4 KB · Pregleda: 12,658
  • 932602_20060508_screen002.webp
    932602_20060508_screen002.webp
    178.7 KB · Pregleda: 17,241
  • 932602_20060508_screen003.webp
    932602_20060508_screen003.webp
    205 KB · Pregleda: 17,507
Poslednja izmena:
lici vise na ground control kolko ja vidim. To je pozitivno ukoliko gameplay bude za koplje iznad GC-a

Nadam se da će biti onih low budget filmskih sekvenci. Meni se to jako sviđalo u tiberian sun-u.

Jel ono Apocalypse tank ili mene oci varaju 🙂

Da ima bar malo ko RA i TS i bice extra

Ovo izgleda extra...jedva cekam, evo skidam High Resolution movie 😀

Imajuci u vidu da igru ne izdaje Westwood nego EA, postoji 70% verovatnoce da ce da naprave krsh.

ovo ce po izvodjenu biti u fazonu graund kontrola 2 koliko mi se cini!ako bude bilo eto extra igre...

Pa budimo realni 🙂 sve C&C-olike igre koje je napravio Westwood su bile fantasticne. Pa ja i dan danas igram Red Alert 2 i Tiberian Sun, jer te igre imaju nevidjen shmek kao i Starcraft koji pikam svaki dan.

Neopsorno je da je od vremena RA2 i Starcrafta proslo mnogo vode ispod Savskog mosta i da su se pojavile mnogo kompleksnije i tehnicki daleko kvalitetnije igre, ali upravo taj feeling cini te igre jedinstvenim. Imajuci u vidu da su igre za igrom koje EA pravi sve gore i gore, zaista se plasim da C&C 3 nece biti u fazonu onih koji su napravljeni pre njega.

Mene slike podsecaju mnogo na ground control
Vec se sad nazire da nece biti ni priblizna red alertu 1 i 2 tiberian sanu..

Mislim da bi bilo bolje kada bi napravili ra2 i tiberian sun identican, samo da podrzava vece rezolucije i da je slika lepsa a ne ko crtani (znaci vise poligona, boja i sta vec). Ubacivanje 3d-a i svega ostalog samo otezava i pomeni upropastava igru.

Nazad
Vrh Dno