Šta je novo?

Combo or 32x10x40

Dexter_of_Nis

Čuven
Učlanjen(a)
28.06.2002
Poena
601
Dvoumim se izmedju

32x/10x/40x Cd-R/RW LG 8320B ATAPI 105

i

COMBO LG DVD/CD RW 12/8/32/8 120

Sta bi ste mi savetovali?

Sve zavisi od toga da li ti treba dvd ili ne. Da li u blizini imas neki dvd klub, da li su cene povoljne, da li imas tv-out na karti ili imas veliki monitor. Ja sam prosle godine kupio dvd i odgledao samo dva filma. Mada cu ga sad malo vise aktivirati.

32x/10x/40x Cd-R/RW LG 8320B mozes naci mnogo jeftinije od 105 evra. Mislim da ima da se nadje za 90-95 evra na yu.oglasi. http://groups.google.com/groups?hl=sr&lr=&ie=ISO-8859-2&q=lg+32&meta=group=yu.oglasi

Ako ti brzina rezanja nije presudna, uzmi LG combo. Stvrano je fenomenalan uredjaj, bolji od konkurencije (u vidu Toshibe i Samsunga).A dobijas i rezac i DVD (koji je inace u poslednje vreme u ekspanziji kod nas) za mnogo manje pare nego da sve kupujes odvojeno.

A misliš da je on tek onako jeftiniji 🙂 ?

Hej Blue, da li moze COMBO sa malom verovatnocom pucanja da reze na 12 brzina verbatim CD i koliko ga dugo reze. Masina koju imam je na 766MHz Celeron 2 sa Asus TUSL-2 plocom

Lazo, jer si uspeo da pustis DVD na TV-OUT?

Nisam gledao dvd na tv, jer sam relativno skoro nabavio kartu sa tv-outom, ali nema problema sto se toga tice. I dvd genie (program za menjanje regiona, potreban jer dvd programi imaju samo 5 promena regiona) i tvtool imaju opciju za uklanjanje macrovision zastite.

12x je negde oko 6 minuta. Ne vidim zasto bi diskovi pucali, osim normalnog procenta (1%)

Dexter_of_Nis je napisao(la):
Hej Blue, da li moze COMBO sa malom verovatnocom pucanja da reze na 12 brzina verbatim CD i koliko ga dugo reze. Masina koju imam je na 766MHz Celeron 2 sa Asus TUSL-2 plocom

Pa narezao sam nekih 100-nak diskova i nijedan nije pukao, niti NN niti neki markirani. Ranije sam imao LG 16x i ne primecujem neku narocito razliku (sem 12x u odnosu na 16x). LG se dosta poboljsao po pitanju kvaliteta u zadnje vreme. Dok su im citaci i dalje krs ziv, rezaci su za svaku pohvalu (mislim na modele 16x, 24x i ovaj combo). Tako da je moj stari teac otisao u penziju.

Nazad
Vrh Dno