Šta je novo?

Combat Arms (besplatna igra)

Vlasterx

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2004
Poena
740
Na ovo sam slučajno naišao dok sam surfovao netom - http://combatarms.nexon.net/

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/XtiC1VwaCFU&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/XtiC1VwaCFU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Kao, dosta oružja, kustomizacija likova, dosta mapa, novi sadržaj svakog meseca... i gameplay na nivou Q3 sudeći po ovom youtube snimku. Ako neko isproba, nek javi utiske ;)

Nisam jos probao igru, ali prema ovom traileru izgleda vrlo dobro i vise mi lici na CS nego na Q3.
Ne volim bas MP igre ali mi se sada nesto takvo igra, ali plasim se da i ova igra ne dozivi ono sto je doziveo onaj Insurgency mod koji je prvih par dana bio ok, a posle se sakupili kamperi, varalice i za*ebali igranje.

Bilo bi super da imaju neki server samo za noobove kao sto sam ja.

Šteta za insurgency mod, zaista je bio extra, ali mu je jedini problem bila kombinacija kamperskih mapa i realizma jer tu nema zabave. Sećam se da sam taj mod bio batalio kada nisam mogao ni da se spawnujem jer su me odmah pokosili ukampovani mitraljesci.

U pravu si za ovu igru, deluje više kao CS, ali sam mislio da je ultra-nerealistična što se tiče napucavanja ;)

Igra ne vredi zato sto je samo za ljude koji zive u USA.
Registrovao sam nalog, instalirao igru ali me izbacuje server sa greskom PI 30022 i kada sam otisao na njihov forum video sam da se ta greska svima javlja koji nisu iz USA i da je kompanija Nexon odlucila da je dozvoljeno samo igracima iz USA da igraju, mada u EULI nisam video da je igra ogranicena na podruclje USA.

Bez veze, mada mislim i da ne propuštamo mnogo.

Pripremaju se serveri za evropku igrachku populaciju. Kaqda tje tachno biti dostupno, nemam pojma :D

Pa koliko je meni poznato Nexon je razvijao CS Online, ali su prekinuli projekat u korist ovoga.

Kasnis par dana :)
tacnije, jedno nedelju dana
Ko igra, neka se javi, da pravimo neki room itt

meni je igra krsh zivi i ne svidja mi se za sada ... mada mozda zato sto sam n00b pa me odmah .... ajd kad se malo slegnu strasti ...

Igrao sam nekih par dana još od početka beta testiranja, i onako nije loše. Tempo igre je mnogo brži od CS-a, ukoliko se organizuje barem dva tri igrača da idu zajedno u grupi može se nagurati lep kill ratio, ali to je redak slučaj pošto svako igra kako hoće, inače na nekim mapama tipa Junkyard sniperi su maltene beskorisni, dok na nekim lepo pozicioniran sniper može imati višestruka ubistva zaredom. Za sad jedina zamerka što ima malo oružja i mapa u odnosu na US verziju, i blaga prednost Beta tima u odnosu na Alfa, mada o5 ovo je samo BETA verzija. E da i u ovoj igri kao i u CS-u, AK47(sa dodatim scope-om, silencerom i extended magazinom) i AWM(silenced) su bog i batina (barem po meni), shotgun je totalno beskoristan, bolje ostaviti stock beretu kao secondary.

zanima me jel moze sad ova igra da se igra na evropskim serverima?

Odigrao sam sinoc par partija na EU serverima i mogu reci da igra uopste nije losa.Cak i pocetnici kao ja imaju sanse da dobiju po koji kill, a ne kao u Kanteru gde ako si pocetnik sanse da napravis koji kill su ravne nuli.Mana je sto se bas tesko dobijaju GP(novci) i sto kupljena oprema ima vremensko ogranicenje tako da mora barem 2-3 h da se igra za armor koji traje jedan dan tj. igra mora stalno da se igra da bi se moglo napredovati.

Ja je igrao u closed beta fazi i sad u open
inace, mozes jako brzo napuniti kintu
ne moras je odmah trositi, skupi pare i kupi pucu na duzi interval
radi posao, veruj mi :), narocito snajp, posto je vecina mapa sa takvim mogucnostima ;)

@Masterchief
moze i na Junk da se koristi snajp, ako znas gde da stanes ;) i to bez da te otkriju posle cak 5 ubijenih

Poslednja izmena:
ja skinuo juche i igru i smorio se jer nisam mogao da igram, zabaguje mi ceo os i samo restar pomazhe.

Junk Yard je najbolja mapa, a jos kada se odabere mod svako za sebe, zabava je zagarantovana.A i vrlo lako se mogu sakupiti EXP poeni za kratko vreme, sto je isto plus.

@darkado: Steta, a bas je ok igra.Mada ti mozda zaglavljuje, jer te firewall pita da li da dozvoli aplikaciji da ide na net.Meni je prvi put igra zabagovala, ali sam uocio da je bio u pitanju firewall, pa probaj to.Dozvoli pre startovanje igri da sledeci fajlovi imaju pristup netu: combatarms.exe, nmservice.exe, engine.exe i hshield/hsupdate.exe pa probaj ponovo.

ugashen je firewall totalno, probatju da instaliram na xp-u god bless dual boot

@darkado: da, nije igra bas za Vistu, pogledaj tamo po forumima na combar arms, mada mislim da specu moze da se igra.

@The pocetnik: a RattleSnake? :) ta mapa je nova u ovoj opet fazi, meni je fantasticna, narocito ako si A tim, tj. dolazis spolja. Fenomenalna je igra ako slozis dobru ekipu. Sinoc sam imao neke likove, jako smo uskladjeni bili.

definitivno je do viste, kazhu da je radilo ali su izbacili neki patch koji je sve sjebao

probao sam veceras ovu igru, jako mi se svidja. Kao sto neko rece, tempo igre je brzi od cs. A za sad nisam primetio chitere, tako da moze lepo da se prekrati vreme uz ovu igru. Bitno je da kazem da brat i ja igramo zajedno, tj. delimo konekciju od 1.5 Mbit, i radi lepo, bez laga, a i ne pravi problem sto smo sa iste ip adrese (sto je znao da bude problem sa Tm nations i gorepomenutim WarRock-om)

Nema veze s vistom, ja igram na visti x64 svaku noc, extra zabava!

kako nema, na xp-u mi radi savrsheno

Ako ne radi tebi ok na visti ne znaci da je do viste problem. Meni radi savrseno

Jeste problem do viste, i to zavisi od verzije viste. Plus, ako ti radi, objasni decku kako moze da igra sa viste. Nemojte se prepucavati ko ima duzi. :)

Poslednja izmena:
Sad se sjetih, pod dosom igram.

@offtopic:
da li je neko kreirao sobu? kako to izgleda kada se radi? da li soba ostaje i posto se otkacis sa igre? mrzi me da probam, jer nemam toliko vremena, obicno za 2-3 partije.

@ontopic:
hahahahaha, kakvi ste vas dvojica dripci :D hahahahahaha, znaci ispada da bitrate ima duzi :D ahahhahahahaa

Ostaje soba kada odes, ako ima barem jos nekog u njoj.Jedan od ostalih tada postaje mod i odredjuje sta se igra.

BTW Ako napravite sobu i niko vam ne dolazi u nju, za preporuku je staviti neko provokativno ime pa da vidis kako ulecu :d

Vrh Dno