Šta je novo?

Coloseum case modding ASUS

Coloseum PC

Cenjen
Učlanjen(a)
26.08.2009
Poena
154
Modovanje asusovog kucista u crno beloj kombinaciji .... 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=xtViz6sNtbg

image_preview.php
[/url][/IMG]

image_preview.php
[/url][/IMG]

image_preview.php
[/url][/IMG]

image_preview.php
[/url][/IMG]

Aj posto si trazio komentar... Od svih tvojih modova ovaj mi se najmanje svidja. Nebitno. Ali imam kritiku za tvoj rad.
Na svim slikama sam primetio da sve sto si sekao ima neravne ivice, bode oci.
Pretpostavljam da si ubodnu koristio... Pocni i turpije da koristis slobodno 😀
Kada seckas stranicu vec i radis tako nesto malo komplikovanije kao ta slova probaj to lepo da prvo nacrtas na samoj stranici. I 2 dva slova S samo na prvi pogled izgledaju ista... Mogao si makar sablon napraviti na papiru i iseci i posle lepo po tom sablonu nacrtati na stranici i iseci bes ikakve frke. Za tako neke gluposti potrosices sat vremena vise ali kad radis nesto nemoj ga odradjivati nego ga uradi da te nikada ne bude stid toga 😉
Kupi i dremel, pomoci ce ti jako oko tih sitnih stvari da uradis jako precizno.

Vala bas... ovo je katastrofa. K'o da si deci dao da se igraju, pa ispisali "ASUS" na strani. I to jos sa nekim transformers-whatever linijama sa strane... :laugh:

Sablon, majku mu, sablon... pa da bar sva slova budu ista :S:

Ma razvalio se... Mnogo je 2 minuta. Manje od 30 sekundi je bilo potrebno za "pronadjite 10 razlika" :d . I ne moze on da postavi toliko lose slike koliko ja mogu da primetim sve lose na njima
Bolje da ne dira ista kad je operisan od alata. Dzaba mu alat i od 100.000e ako ne zna da ga iskoristi. Takav "kvalitet" moze da valja samo nekim pajserima.

mojne tako,vidish da se trudio :>

Koliko ja vidim na YT linku, korišćen je dremel, a delovi slova S su iznutra farbani na pleksiglasu ili čemu već (2:19 min na videu). Uloženo je dosta "trudova" 😉, ali meni se ovo ne sviđa. Dizajn je nekako detinjast, izvođenje loše, linije na napajanju kao da su iz 5 puta lepljene (mislim na zaštitu)...jednostavno mi se ne sviđa.
Svaka čast za trud, ali...

Ja se isto bavim modingom jako valjan posao si odradio imas + od mene....

I mani se više brendova Asus, AMD, ATi... Napravi nešto sa svojim parafom. Takođe se slažem sa prethodnicima...Grubo, nedovršeno, detinjasto

Pa dobro, mozda uzivo bolje izgleda🙂 A kuciste je totalna katastrofa generalno, ko zna koji je kinez to pravio za ASUS, recimo nemoze se porediti sa onom starijom asusovom serijom tipa TA 212

Ako nije isti on ili ti alterego doticnog, inace neki ljudi bolje i d ane kace to sto prave

Nisam isti lik ne brinite ali samo reko da okurazimo malo lika mozda napravi nesto bojle :-D

ja znam odakle ovaj asus fazon..lik je sigurno pre rada pogledao the transdormesrs 😀
katastrofa...asus logo je odvratno...mogao si onda da ofarbas celo kuciste kakav je npr asus p5k, u tom fazonu da kucise izgleda kao stampana ploca..
a onaj deo na prednjem delu kucista....
ali ok..imamo razlicite ukuse...

Nazad
Vrh Dno