Šta je novo?

Coloseum case modding ARMOR +

Coloseum PC

Cenjen
Učlanjen(a)
26.08.2009
Poena
154
Thermaltake Armor+ 6000bws by Coloseum
CPU : AMD Phenom II 955 3.2Ghz 8MB
M/B : Asus M4A79 Deluxe 790FX
RAM: Kingston Hyper-X 2x2Gb 800mhz
GPU: Asus ATI 4870x2 2GB DDR5
PS : CHIEFTEC 1200W DF
HDD: WD 640GB Caviar Blue
CPU Cooler : Coolermaster V8
http://www.youtube.com/watch?v=JSN9VfqOqgE
image_preview.php
[/url][/IMG]
image_preview.php
[/url][/IMG]
image_preview.php
[/url][/IMG]
image_preview.php
[/url][/IMG]

Prilozi

• DSCF9053.webp
    DSCF9053.webp
    271.3 KB · Pregleda: 98
Poslednja izmena od urednika:
Hvala .. ima jos dosta kucista koje smo radili samo ne stizem sve da uploadujem... 🙂

VolEm crno-belo!

Čime ste radili farbanje, tj. kojim postupkom za aluminijum a kojim za plastiku i gde?

Aluminium je prvo osmirglan smirglom P400 takodje i plastika.Nakon toga nanet je spric git u spreju.I onda je naneta Bela boja (happy coolor sprej).

da jeste malo je oguljena farba bila .... Da li je to bitno uopste pored ovakvog kompa OMG ???

Pa moglo bi biti bitno...
BTW, dva donja venta izbacuju vazduh iz kucista. Nema nekog smisla jer je hladan vazduh tezi pa ide prema dnu, tako da nije cilj izbaciti ga. Bolji airflow bi se dobio kada bi ubacivali vazduh. I onda jos na vrhu kucista dva da izbacuju. Ne znam da li ima ventova da ubacuju spreda...
Sto se tice rada, cestitke na trudu.

Poslednja izmena:
da jeste malo je oguljena farba bila .... Da li je to bitno uopste pored ovakvog kompa OMG ???
koliko kontam to ste nekome drugom radili?
meni da neko ofarba kuciste i da bude ogrebano ne bih ni uzeo to. ali to sam ja. nekome ne smeta ogrebano kuciste.

meni su na cnc malo iskrivili stranicu pri secenju, hteo sam da bacim kuciste (a radili mi poznanici za dz. da sam platio i da se to desilo morali bi kupiti novo kuciste pa ponovo seci)

gde ste nabavili one diode sto svetle (kontam da su UV)?

Poslednja izmena:
Ovo je moj komp i radio sam ga za sebe . A sto se tice mog rada prema musterijama , to mora da bude perfektno jer sam i ja perfekcionista . Led ja nabavljam . 1 segmenat -3 diode su u proseku od 50-90 din zavisi koja boja . To je kao led traka segmenti su spojeni a ti mozes da ih seces pojedinacno .

Ovo je moj komp i radio sam ga za sebe . A sto se tice mog rada prema musterijama , to mora da bude perfektno jer sam i ja perfekcionista . Led ja nabavljam . 1 segmenat -3 diode su u proseku od 50-90 din zavisi koja boja . To je kao led traka segmenti su spojeni a ti mozes da ih seces pojedinacno .

ok ako je tvoj, kontao sam iz pocetka treda da je to radjeno nekome 🙂
gde si kupio te led trake? i kako se spajaju na napajanje, neki standardni konektor ili mora neko budzenje?

Na svakom kraju segmenta ima konektori + - . Za konektore lemis zice posto rade na 12v i spajas ih na ATX konektor.Negreju se uopste traju dozivotno 😀. Green,Blue,Red,Yellow,White.

Fino izlgeda, ja licno ne bi farbao u belo 5.25" maske i donji fanovi bi trebali da ubacuju vazduh. Dosta pomazu karti mada razumem da je ovako lepse 😀

Imao sam jedno vreme Armor-a gde sam stavio crni zatamnjeni plexi, skinuta sipka sa strane (sto drzi nosac PSU-u), power button i pozadi mrezica su bili u silver prefarbani i bilo je jos par sitnica 🙂

Prilozi

• DSC00501.webp
    DSC00501.webp
    67.2 KB · Pregleda: 201
Poslednja izmena:
lepo izgleda .. Jedno pitanje gde si kupio zatamljeni pleksi . Muka mi je vise da stavljam foliju na pleksi da bi bio druge boje . 🙂

dodao sam te, sada sam stigao kuci 🙂

zatamnjen plexi vidi u galenika klirit, ugrinovacka 5, zemun

Lepo odradjeno samo svetli ko bozicna jelka 🙂

Hvala za komentare . uzivo nisu tolko jaka svetla 😀 foto aparat reflektuje jace

Predlog. Slikaj kuciste pre nego sto pocnes da ga modujes, da bi mogli da uporedimo u kom stanju je bilo. Fazon kao pre/posle sminkanja 🙂

Nazad
Vrh Dno