Šta je novo?

Coloseum case modding AMD 1st mod

Coloseum PC

Cenjen
Učlanjen(a)
26.08.2009
Poena
154
kuciste : Coolermaster elite 331

http://www.youtube.com/watch?v=DcrunI1zbeY

image_preview.php
[/url][/IMG]

image_preview.php
[/url][/IMG]

image_preview.php
[/url][/IMG]

image_preview.php
[/url][/IMG]

Hajde posto ti ovde niko nije prokomentarisao, ja cu. Iako si dobio zasluzen ban znamo da ces procitati ;)
Ovo ti je daleko najbolji rad od svih onih do sada i daleko ukusniji. Ako vec ne umes da farbas i nemas malo smisla da kombinujes boje ili da dodas neki detalj onda udri sve u crno i nemas greske. To mi se svidelo.
Sranica koju si isekao je daleko jednostavnija od onoga ASUS sto si sekao i sve su prave linije, cista geometrija tako da nisi imao mnogo sta da pogresis. Ono ATI sto si farbao na plakciju gore... Hmmmm, nisi precizan nimalo. Pravis takve greske da je to neverovatno, klasicno amaterski. Bar je ona tacka na i mogla da bude na sredini. Malo je losija slika pa se ne vidi bas sve. Ali svakako ne moze da mi promaknu oni srafovi od kojih se jezim. Mogao si i njih da ofarbas makar da se ne vide a mogao si i bez srafova da napravis sve to. Draga stvar u vezi njih... Gde god si imao 3 srafa u redu oni nisu bili u liniji.
Katastrofa. Nije mi jasno kako si mogao s pola foruma da se posvadjas braneci svoj rad koji zasluzuje apsolutno svaku kritiku. Opet kazem, ovo kuciste ti je daleko najbolje od svih ali opet daleko ispod standarda samo zbog tog tvoj stava prema tom "poslu" i odradjivanju istog.

Nazad
Vrh Dno