Šta je novo?

Color Laser Shtampach...

sunshhine

Slavan
Učlanjen(a)
02.09.2008
Poena
301
owako... treba mi neki jeftin laser shtampach ali da je u boji... imate neku preporuku? :smash:

moze neeko da mi kaze jer bolji CLP-315 ili CLP-300???
p.s. oba samsunga...

Samo da znas da Samsung 3xx serija nije za fotografije :S:

ma ok...... meni i ne treba za fotografije! vazno mi je da moze da otstampa poneshto u boji........ valjda bolje shtampa nego moj sadashnji hp deskjet 3650???:smash:

u pricipu laseri u boji koriste 600x600 rezoluciju tako da preciznost štampe nije na njihovoj strani u odnosu na deskjet. Već sa trajnošću odštampanog materijala je druga stvar, laseri su u boljoj poziciji, mada korištenjem dobrog papira može se dobiti ista čak i bolja trajnost i na deskjetu.

Srećna kupovina :)
Obrati samo pažnju na tonere koje koriste, jer iako clp300 ima veći crni toner od clp315 (2k naspram 1.5k), clp315 ima jeftinije i crne i tonere u boji tako da se po jednoj kupovini svih tonera uštedi 30 evra.

No ako si našla dobru ponudu samo napred :)

CLP 300 je interesatno resenje jer za njega postoje kompatibilno nove kasete koje su50% jeftinije od originala.

Canon 5200

Ako uspeš ovo da nadješ polovno to ti je to. Toneri su mu kapaciteta 4000 stranica što je duplo više od recimo HP 1600 tj Canon 5000 a cena reciklaže ista ;)

Nazad
Vrh Dno