Šta je novo?

COLLAPSE by Creoteam (pojavio se demo)

а јел неко сконтао команде (комбо потезе и слично)???

Lepo ovo izgleda i lepo je zamisljeno ali je barem po meni prilicno jadno odradjeno. Kada bijem macem uopste nemam onaj socni utisak klanja, vec posmatram kako mac prolazi kroz model protivnika bez imalo DUSU. :D Takodje ne mozes protivnika da koljes dok je na zemlji. Steta. Mogla je fina igra da se napravi od ovoga.

Fantasticna grafika, samo mi se ne svidja sto je u trecem licu, ne volim takve igre.

Mnogo bolje nego London...

@maxer Svaka cast sto si se setio ove igre, ja je video jos pre 6-8 meseci, ni manje ni vise nego na Happy TV-u u Cyber Space-u :zgran: he, he, secam se kako je onaj lik insistirao da igru pravi Croteam :wall: Vazno, tad mi se dopala, al' od tad ni traga ni glasa od nje - do sada ;)
а јел неко сконтао команде (комбо потезе и слично)???
Pa pored jednostavnih komboa (drzis neki od WSAD tastera i sumanuto mlatis levi taster misa) imas dodge komboe (pocinjes iz rollinga ulevi ili udesno i opet zlostavljas LMB) i na kraju tu su najtezi komboi kod kojih je potrebno da posle dva udarca odlozeno, a pri tom pravovremeno, nastavis da udaras da bi imao one vatrene finish-e.
ne mozes protivnika da koljes dok je na zemlji
Mozes, treba da pritisnes "E" dok je protivnik na zemlji, takodje je moguce osamucenog protivnika baciti na zemlju, takodje pritiskom na "E". Inace, ovoj igri muzika daje "duse" za izvoz :D , neverovatno dobro uklopjena tema. Mada kapiram sta oces da kazes, mene je u startu podsetila na Si-Fi varijetet "Blade of Darkness"-a, pa mi je odmah zasmetalo sto nema nikakvog vida komadanja, oh well. Sve u svemu demo je skroz nadr*an, nadam se da ce to da se prosiri na citavu igru :d

Konacno se pojavila i engleska verzija od 2.6GB. :)

Jovyland je u pravu. Engleska verzija 2.6gb... :)

Ja koliko vidim to je ruska verzija, samo je neko dodao ENG u nazivu.:)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno