Šta je novo?

ColinMCrea rally 2005 problem

DJmihailo

Čuven
Učlanjen(a)
17.11.2004
Poena
695
Dakle ploča je Epox 8rda3g, mem kingston 1x512 i 1x256, ATI 9600pro 3D club grafička...
Nakon instalacije koje prolazi bez problema, jedino što ga ne stavim po defoltu na c: nego na e: i ubacivanja aktivacionog koda, pokrećem igru i :wall: zacrni ekran prebaci ga u nižu rezoluciju i na taskbaru pokaže protection error :mad: Kod prijatelja na sličnoj konfiguraciji (ista ploča, samsung mem 1x512 i ati safir 9600pro ) igra radi...
Da napomenem da imam overckloking ali sam vraćao i na defolt i ništa ne pomaže. Da li neko ima ideju? :smoke:

probaj startuj bez video sekvenci, dodaj u shortcut NOVIDEO

meni ni to nije pomoglo.
jednostavno kad pokrenem igru pojavi se crni ekran i posle 2 sekunde me vrati na desktop.

Jesi li siguran da si dodao to kako treba?

npr.> G:\gamez\cmr\CMR5.EXE NOVIDEO

Probaj da izbrises nero,posto njegov neki kodek pravi konflikt sa colinom.

Da, nove verzije nera (6.x.x.x) prave problem sa Colinom. Zameni za 5.5.x.x i trebalo bi da radi...

Hvala na savetima.
Probao sam sa opcijom NOVIDEO i nista.
Sto se tice Nera imam verziju 6.3.xx i obrisao sam famozni filter, ali opet nista.
Verzija Colina koju mi je prijatelj dao je na 3 CD-a (samoraspakujuca arhiva), a na netu sam vidjao dvd iso file velicine 3,9 GB.
Pozdrav
Drasko

...

momci problem je u cedec-u ali nema potrebe za reinstalacijom Nera .... ili blokiranjem filtera .... dovoljno je da samo apdejtujete StarForce drajvere

ovo resava problem pucanja pri ulasku u igru .... ali ostaje jos jedan problem sa CAR Setup-om koji se resava odlaskom na svima nam dobro poznatu adresu :-devil-:

Pozdrav!

Otpakuj i zameni ovaj file sa postojecim:
npr.> G:\gamez\cmr\data\Strings\

Prilozi

• Whole_E.zip
    22.1 KB · Pregleda: 81
Imam problem. Kad krene vožnja posle izvesnog vremena počne da strašno krči iz zvučnika.
Kartica je SB live 5.1
Sve ostale igre rade OK.

Probajte da isključite antivirusne ili spyware programe, može da pomogne...

Grobar je napisao(la):
Imam problem. Kad krene vožnja posle izvesnog vremena počne da strašno krči iz zvučnika.
Kartica je SB live 5.1
Sve ostale igre rade OK.
Meni su svi Kolini redom pravili problema na live-u 5.1, ali tipa povremenog nestajanja zvuka ili samo zadnjih kanala. Nikada nisam imao krcanje.

A sta bi sa problemom ulaska u car setup?Kako to ispraviti?

Pa valjda toga nema u poljskoj verziji probaj sa ovim

Prilozi

• Colin.McRae.Rally.2005.Crash.Fix-IND.zip
    21.9 KB · Pregleda: 59
Jel citate vi redom postove? Pogledaj onaj "Whole_E" u mom poslednjem postu.

reseno!
THNX!

Vrh Dno