@.:GoRaNStEin:. Svaka cast za klip :zgran:, tek sad ga skinuh i nije mi zao MB, nalozih se :banana:
Kod mene se u demu pojavljuje neki bug sa senkama, znaci kad ih stavim na ultra high(ostalo sve na ultra,1280x1024, bez V-Sync) pojava se ogromno senka oko mog vozila i fps mi je porazavajucih 25-36fps, dok kad ih stavim na high sve se vrati u normali i fps mi je izmedju 50/60fps.
Jel ima dakle jos neko slican prob?
Kod mene se u demo-u pojavljuje neki bug sa senkama, znaci kad ih stavim na ultra high(ostalo sve na ultra,1280x1024, bez V-Sync) pojavi se ogromno senka oko mog vozila i fps mi je porazavajucih 25-36fps, dok kad ih stavim na high sve se vrati u normalu i fps mi je izmedju 50/60fps.
Jel ima dakle jos neko slican prob?
***, hteo si ULTRA BIG senku, to si i dobio :d
Salu na stranu, dushchan mudro zbori, verovatno je zbog drivera.![]()
Driveri su najnoviji 160.03, ali opet ovo je ipak demo, verovatno ce ispraviti u full verziji.
O bogo moj al sam se za****, 50/60fps dobijam sa 1024/768. Na 1280x1024 je vise nego lose, average je 30/31fps, min 25 :wall: :wall: :wall:.........(ostalo sve na ultra,1280x1024, bez V-Sync) pojavi se ogromna senka oko mog vozila i fps mi je porazavajucih 25-36fps, dok kad ih stavim na high sve se vrati u normalu i fps mi je izmedju 50/60fps.
citat:
Sledece sto cu uraditi jeste kupovina Sony Bravia i X360 ili PS3 ... Dosta je bilo *******cije ...
sto vise ljudi skapira ovo to ce vise uzivati u ovakvim, a i u ostalim raznoraznim igrama iz svoje fotelje/kreveta
ma igra je krsh. Vozila se ponasaju kao u NFS underground, previse je zahtevna + izgleda prosecno. Ja ne znam kako ste vi uspeli da odvalite tocak u ovoj igri, stvarno treba biti majstor za tako nesto. Odvozao sam sa drugarima preko 50 trka i nikada nikom nije otpao tocak. Najgori od njih je uspeo da odvali haubu i unisti menjac...
@raven2005:
pa mislio sam na voznju demo-a, tamo nema da se podesava tezina vec ima one 3 trke, svaka ima dve tezine, najteza je amater valjda ?, tj ima jedna najlaksa i jedna srednja tezina.
kakve sad to veze ima sa onim sto sam rekao ?! :trust: Pricao sam o tome da mi nije jasno kako su ljudi u demou uspeli da otkinu tocak, a ne u finalnoj igri. Moj sud o igri sam doneo na osnovu demoa koji mi nije bio interesantan, tj jeste prvih sat vremena. Donet je na osnovu vise faktora. Od optimizacije pa do izvodjnja - ne svidja mi se i kraj.
@raven2005:
pa mislio sam na voznju demo-a, tamo nema da se podesava tezina vec ima one 3 trke, svaka ima dve tezine, najteza je amater valjda ?, tj ima jedna najlaksa i jedna srednja tezina.
Kako nema podesavanja tezine... imas najlaksu amater i 3 po redu... nemogu da se setim kako se zove... tamo imas fatal error... ja sam uspeo samo jednom da otkinem tocak... naleteo sam na neki kamen i tocak ode... druga ostecenja su bila minimalna... a ja cekam jos u redu za igru... mnogo veliki red a ja na magarcu od neta... hahahah... samo 200k...
koliko zauzima igra (instalacija) i da li bolje radi od demoa?
a cek, jer ta TOCA najavljena, ili je to samo pretpostavka ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari