Šta je novo?

Colin McRae: DIRT

GT je jedan od naslova protiv kojih kao ne sme niko da zucne,jer to je u tom svetu valjda neki ideal, kao i recimo MGS, Resident Evil i jos neke tipicno konzolaske igre, a meni nikad nije bio nista posebno. Modeli automobila su super, ali ostalo...nista narocito. Pravim simulacijama sa PC-a ne moze da pridje (u tom segmentu), ali ok, GT je namenjen za siru publiku.

I kad sam video prvi demo na sony konferenciji, nisam bio odusevljen. To sve ovako na bazi gledanja, a da igram to mi je tek posebna frustracija. :)

Poslednja izmena:
Gran Turismo HD je obican demo zasnovan na Gran Turismu 4.... Sada tim radi na Gran Turismu 5 koji ce naravno imati i damage model... Zestoko ce gurati Cell kako bi izvukli najbolji damage model i sto realnije efekte. Ne mogu da zamislim koliko ce neverovatno dobro GT 5 tek izgledati!

Poslednja izmena:
ne znam kako je drugima ali meni onaj prvi demo sa linka izgleda zatamnjen skroz.

Sto se GT HD-a tice, TDU sa 4xAA izgleda dosta bolje, samo sto naravno kad gledate TRAILER ne snimaju iz kokpikta vec neke fore replay varijante i ostalo, iz kokpikta verovatno ne izgleda nista posebno, okolina je prazna i pusta, jedino osvezenje su oni ljudi pored puta. Imam osecaj da je voznja frustrirajuca posto vidim da lik sa lotus elizom strejfuje po putu 40km/h. To mogu i sa jugom, hvala.

Da da, kiselo grožđe evribadi... :D Vune ste...

pa kolko vidim u trejelerima automobil i dalje skrece srednjim loncem umesto tockovima. Hvala dovidjenja :)

Da da, kiselo grožđe evribadi... :D Vune ste...

Treba da napises knjigu "Kako od graphics guru-a dobiti console guy-a - Za Neupucene" :)

Ja sam uradio eksperiment na samom sebi (doduse nisam graphics guru, kao ti) i nije islo, tako da mi treba prirucnik :)

A sto se kiselog grozdja tice, stvanro je lose da ispadne da GT ne valja...daleko je od loseg, samo mi nije toliko fenomenalan koliki hype vlada oko njega...

Ako neko ima negde taj tehnicki deo price o GT-u 5, neka baci neki link, bas me interesuje.

Poslednja izmena:
GT5 je, koliko ja pratim, distant future, tako da...

dajte ljudi uozbiljite se, pricamo o PC igri, ne o GT-u i PS3. Ima li neki dobar i kvalitetan trejler za ovaj dirt sh*t ili ne ? Ova dva su katastrofa, Xpand rally extreme je bolji od ovoga, ma kakav extreme, kec je zakon za ovo, malolosija grafika ali je adrenalin na nivou, cak i RC je bolji. Colin serijal je puko skroz, moje misljenje. Oni oce da stancuju i da zive od stare slave, a ne znaju ni sami da li da prave arkadu ili simulaciju pa prave nesto izmedju i to lose odrade. Sto se mene tice TDU je sasvim na nivou sto se tice odnosa arkadno-simalucija, samo nek stancuju na tom principu i sa tom fizikom i meni super. Ili nek urade isto sto i colin 2 samo nek ubace malo fizike i dobru grafiku. Ne moze biti promasaj.

Treba da napises knjigu "Kako od graphics guru-a dobiti console guy-a - Za Neupucene" :)

Ja sam uradio eksperiment na samom sebi (doduse nisam graphics guru, kao ti) i nije islo, tako da mi treba prirucnik :)

A sto se kiselog grozdja tice, stvanro je lose da ispadne da GT ne valja...daleko je od loseg, samo mi nije toliko fenomenalan koliki hype vlada oko njega...

Ako neko ima negde taj tehnicki deo price o GT-u 5, neka baci neki link, bas me interesuje.

Ma nisam ja console guy. Da mi nema Crysisa u najavi i da se ne mučim toliko u nekim igrama sa joypadom, možda bih i potpuno pokonzolio, ali još sam daleko od toga. Međutim, igram se više na konzoli, neke igre su zabavnije, a i ne postoje na PC-ju. I kako igrati NBA 2K7 na PC-ju kad ga nema i kako igrati sa još jednim ili tri ortaka? I sad mi pričaju da GTHD izgleda loše! Mislim važi. Pogledajte trejler za Dirt (ne prerenderovane fotke, trejler!), a onda za GTHD i iskreno recite šta izgleda bolje (bez ulaženja u to šta je vama zaraznije).

dajte ljudi uozbiljite se, pricamo o PC igri, ne o GT-u i PS3. Ima li neki dobar i kvalitetan trejler za ovaj dirt sh*t ili ne ? Ova dva su katastrofa, Xpand rally extreme je bolji od ovoga, ma kakav extreme, kec je zakon za ovo, malolosija grafika ali je adrenalin na nivou, cak i RC je bolji. Colin serijal je puko skroz, moje misljenje. Oni oce da stancuju i da zive od stare slave, a ne znaju ni sami da li da prave arkadu ili simulaciju pa prave nesto izmedju i to lose odrade. Sto se mene tice TDU je sasvim na nivou sto se tice odnosa arkadno-simalucija, samo nek stancuju na tom principu i sa tom fizikom i meni super. Ili nek urade isto sto i colin 2 samo nek ubace malo fizike i dobru grafiku. Ne moze biti promasaj.

Ja sam uvek pričao da je TDU ultimativna arkadna igra. ne možeš je preći za 100 godina, ima milion kilometara trka i eventova, 500 automobila i motora... šta će ti glupavi NFS. A kad je ozbiljnije trkanje u pitanju (malo ozbiljnije, ne LFS i obavezan volan fazon), očekujem da Colin bude na nivou, a ne ovo... plus izgleda da ću morati da nabavim malo PS3 da odigram GT5 i Motostorm :)

Poslednja izmena:
Uh, u to ne bih smeo da se kladim, s obzirom na trend poslednjih meseci :S: .

Iz tvoje tastature na Boziji monitor :-devil-:

Pa cekaj, sta je bilo zakljucano posledjih meseci? Ja znam samo za C&C 3 (i zbog toga sam poludeo)?

A Bog vec sigurno ima neki OLED ili FED od bar 30"...30 fps mu nikako ne bi leglo :)

Poslednja izmena:
Grafika je dobra, pogotovo iz kokpita, ali i dalje graficko ponasanje automobila ne izgleda uopste uverljivo, boljka skoro svih arkada/simulacija, a fiziku da ne pominjem, ovo je izgleda jos vise uprosceno nego ranije? :trust: kao GTA izgleda...

Ja sam uvek pričao da je TDU ultimativna arkadna igra. ne možeš je preći za 100 godina, ima milion kilometara trka i eventova, 500 automobila i motora... šta će ti glupavi NFS. A kad je ozbiljnije trkanje u pitanju (malo ozbiljnije, ne LFS i obavezan volan fazon), očekujem da Colin bude na nivou, a ne ovo... plus izgleda da ću morati da nabavim malo PS3 da odigram GT5 i Motostorm :)

Hmmm...Izgleda da nisi otkljucao "hardcore" mod u TDU :) Do duse nema AI-a u tom modu ali moze multiplejer kolko sam shvatio. Ako hoces poslacu ti save da probas :) nije pretesko, ali je veoma zabavno i izazovno, recimo da kad ides 320km/h na uzbrdicu i naidjes na nagli spust - auto nastavi da leti, ali ne nerealno vec...ma ne mogu da opisem :d malo malo pa zavrsim na drvetu :)

Inace, i posle ovih novih video trailera i dalje mi izgleda kao da automobili skrecu srednjim loncem i da izmedju tockova i asfalta postoji neka druga dimenzija :)

Poslednja izmena:
Ekstra video ! Hvala .
Meni je i dalje CMR 2 najbolji, ali se nadam da ce i DIRT biti na nivou .
Bas sam se uzeleo relija .

Meni je, takodje, CMR 2 najbolji.
Mada su i expand relly i njegov "nastavak" expand relly extreme zanimljivi. Kod ova poslednja dva , treba biti pazljiv sa brzinama, jer ako ubijes vozaca ode karijera. Pri velikim brzinama pojavljuje se blur na monitoru, sto pojacava utisak brzine.

meni se u xtremu posle pola minuta desilo da je sva zemlja postala skroz bela sa drvecem koje viri iz nje. Nikako nisam uspeo da to resim :(

Igra se razvija za PS3 i Xbox360, svi trejleri su iz beta verzija za ove konzole, na koje igra prvo i izlazi dok se za PC se pravi port. Stoga sam je prebacio u ovu sobu.

edit: igra je igra, komentarišite i Wii verziju ako hoćete u ovom threadu. Nema potrebe da za sve igre otvaramo dva ili tri threada, osim ako se iste ne razlikuju zbog platforme. Ovo je sve ista igra, tako da sve možemo ovde. Tako je još veća količina threadova o Xbox360 igrama u "PC sobi", a nisam im menjao mesto jer su odavno tamo. Neki od primera su Rainbow Six, Double Agent, GRAW, NFS Carbon...

Poslednja izmena:
Meni izgleda kao da igra opasno secka ...

Hmmm...Izgleda da nisi otkljucao "hardcore" mod u TDU :) Do duse nema AI-a u tom modu ali moze multiplejer kolko sam shvatio. Ako hoces poslacu ti save da probas :) nije pretesko, ali je veoma zabavno i izazovno, recimo da kad ides 320km/h na uzbrdicu i naidjes na nagli spust - auto nastavi da leti, ali ne nerealno vec...ma ne mogu da opisem :d malo malo pa zavrsim na drvetu :)

Inace, i posle ovih novih video trailera i dalje mi izgleda kao da automobili skrecu srednjim loncem i da izmedju tockova i asfalta postoji neka druga dimenzija :)

Um, ne možeš da mi pošalješ save pošto ja to igram na Xboxu. Daleko je bolji doživljaj na 37 nego na 24 inča :)

@ostali, offtopic sam obrisao. Dao sam objašnjenje - ako su igre iste, nema potrebe da pravimo više threadova.

I dosta je, već o previše igara ne mogu da diskutujem ni sa kim jer svi igraju na PC-ju i pričaju o patchevima (pogledajte samo threadove o Klensijevim igrama ili onaj nesrećni Resident Evil 4 thread), umesto da se lepo igraju problem-free na konzolama. Ako neko zucne, prebaciću i Monster Madness (provereno razvijana za Xbox360) u konzolnu sobu :D

Pomerio sam ovo u PC sobu, prema zahtevima vas nekoliko... da ne kažete da sam nerazuman. Nebitno što se sve te igre razvijaju za konzolu, ipak će većina da igra na PC-ju, a s time će ići i ogroman broj postova o problemima.

Poslednja izmena:
Demo (potrebna registracija)

Pih, i "nije" neshto zahtevan ... :D
Recommended Specifications

----------------------------

- Windows XP/Vista.

- DirectX 9.0c

- Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800+

- 2GB RAM.

- Graphics Card: GeForce 8800 or Radeon X1950

- Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card.

minimum je zanimljiviji:

- Windows XP

- DirectX 9.0c

- Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 3000+

- 1GB RAM.

- Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above

- DirectX Compatible Sound Card

:d

Izgleda da ja ovo necu moci ni da pokrenem :p (spor proc)

da ali imas jacu grafiku

Vrh Dno