Šta je novo?

Colin McRae: DIRT

Cwelle

Čuven
Učlanjen(a)
07.12.2003
Poena
709
Codemasters Studios’ designers are back creating a totally reinvigorated McRae experience. The new Colin McRae title will go beyond the series’ point-to-point rallying to deliver the most diverse selection of extreme off-road competitions. Sensational gravel, mud and dirt racing events from the world over will include perilous Hill Climb and collision-packed Rally Cross events.

International rallying competitions will also feature, with official cars on tracks based on real roads and locations around the globe. The title will also expand on beat-the-clock racing and include events with multiple cars on track to satisfy anyone who wants to push their on-the-edge driving just that bit further.

With official cars and official events across a wide variety of off-road and rally disciplines, the most authentic and thrilling tracks ever in a McRae game, modes that make the most of online multiplayer and the series’ trademark intuitive car handling system tuned to perfection, Colin McRae Rally is evolving.
Get ready for total mud splattering, gravel churning, handbrake turning, off-road racing in Colin McRae: DIRT™, coming 2007 for PlayStation®3, Xbox™360 and PC.
cmrdirt_che_02_res.jpg

cmrdirt_evo_02_comp_004.jpg

cmrdirt_fen_02_res.jpg

Link :banana:

gulp...very nice gfx
'oce li ovo da izadje pre viste?

AAAAAA....... kakva grafika.....
Sta li ce ovo zahtevati...

Ne primajte se bezveze. Slike su ili full CG sa modelima od kojih kasnije prave igru ili su zesce fotoshopirane...

Grafika je dobra, ali nista spec.
Ne vidim zasto ovako igra ne bi izgledala 2007me kad izadje. Veroatno nece Q1, a za 6+ meseci meni je ovo sasvim ocekivano, nista spec.

po meni neverovatno realno okruzenje... kada sam pogledao onu trecu sliku... borovi, kamencici na putu, travke... sve 100% realno...

@SASA

Baš me interesuje kakva bi to grafika trebala da bude da bi bila nešto spec?!
I to još u nekoj vožnji!

Ovo nisu in-game shotovi, koliko je samo izdavaca izbacivalo ovako nasminkane slike, a kad igra izadje grafika bude cak i ispod proseka.

Poslednja izmena:
Tipichni "budz-budz" screenshotova da se napali masa. Kapiram da ce grafika biti malo ulepshani CM2005...

Trajce je napisao(la):
@SASA

Baš me interesuje kakva bi to grafika trebala da bude da bi bila nešto spec?!
I to još u nekoj vožnji!

Bolja ? :)

Sasa je napisao(la):
ooooo... jel to sa titulom rastu i prohtevi :D

p.s.
ja bolju grafiku u voznjama nisam vid'o

Poslednja izmena:
Ne vidim zasto igra ne bi izgledala ovako na nekom PS3. :trust:

Ja jos ne vidim ni taj PS3, a ne kako ce grafika na njemu da izgleda.

Istina, ova poslednja slika je savršena. Šta tu može bolje izgledati? Izgleda kao fotografija, i to dobra. Na prve dve se vidi da teksture nisu baš naj.

Ovi kamenchici se vide i na drugoj fotki tako detaljno, nego je druga izgleda sa vecom kompresijom. Evo velike fotke
MaxXx je napisao(la):
Ja jos ne vidim ni taj PS3, a ne kako ce grafika na njemu da izgleda.

Google je tvoj prijatelj :)

Poslednja izmena:
Jesu stvarno lepe slike, mada se ne bi smeo kladiti da su in-game, a bilo bi jako lepo da stvarno jesu ... btw, i kamencici jesu lepi, ali ko ce ih primecivati u onolikoj brzini:eyebrows:

Bash je u tome i poenta - pokazu ti screenshot sa kamenchicima da se napalish, a u finalnoj igri samo roknu motion blur i neku texturu malo vece rezolucije i zdravo... Nema shanse da ce biti ovakvi kamenchici u finalnoj igri

Agilni je napisao(la):
Istina, ova poslednja slika je savršena. Šta tu može bolje izgledati? Izgleda kao fotografija, i to dobra. Na prve dve se vidi da teksture nisu baš naj.

Istina,onu trecu sliku kad bi pokazao nekom ko ne zna o cemu se radi pomislio bi da je fotografija ili isecak iz filma,stvarno sjajno.

raci je napisao(la):
Istina,onu trecu sliku kad bi pokazao nekom ko ne zna o cemu se radi pomislio bi da je fotografija ili isecak iz filma,stvarno sjajno.

Al za malo :)

I Crysis izgleda fenomenalno pa niko ne sumnja da ce tako da izgleda.

Uzelcu je ovo kao losa grafika, a ispred je svega sto je za PC trenutno dostupno. Okolina izgleda realisticnije od Obliviona a vi mislite da ce tako da izgleda CMR6... Ajde to sto mislite da ce tako da izgleda, nego sto Sasa kaze da je loshe :D

Cwelle je napisao(la):
I Crysis izgleda fenomenalno pa niko ne sumnja da ce tako da izgleda.

Ali za Crysis postoji in-game trailer, znaci lik ga igra i grafika otkida. To nikako nije paljevina kao sto je ovo. Secam se kada su izasli shotovi Age Of Empires III, kakva je to grafika bila, a igra nije bila ni izbliza takva.

Sasa je napisao(la):
Grafika je dobra, ali nista spec.
Ne vidim zasto ovako igra ne bi izgledala 2007me kad izadje. Veroatno nece Q1, a za 6+ meseci meni je ovo sasvim ocekivano, nista spec.
Mozda je vreme za proveru dioptrije?!:p

O boze,zbog ovako neceg vredi kupiti novi hardver

ljudi, sta se lozite? ovakva grafika svakako nece biti u igri. a i pored toga, igra ce opet biti shit, reli ekvivalent NFS-u.

Chinaski je napisao(la):
ljudi, sta se lozite? ovakva grafika svakako nece biti u igri. a i pored toga, igra ce opet biti shit, reli ekvivalent NFS-u.

Slazem se...Ipak je ovo samo najava igrice...Nista specijalno...Ponavljam ,to je samo igrica...

Vrh Dno