Šta je novo?

Colin McRae: DIRT

Ja sam igru presao bez patcha ijednog, znaci samo narodna medicina.

E da, sad se setih :D, ne smes da budes prikacen na net, kad pokreces igru ;).
Znaci disable-uj net (cable, adsl,...).

Zar najnoviji patch ne bi trebao da skroz uklanja zastitu iz igre?

@zdravko
Bez problema mozes igrati ako si prikacen na net. Mislim da je problem bio da igra ne snima ako nisi prikacen na net ili tako nesto. Sto znaci da je net skoro pa obavezan.

Link za patch. Neophodan je prvo 1.2 patch instaliran.

Poslednja izmena:
Imam sve patcheve instalirane i da, patch 1.22 (oko 3 mb) uklanja zastitu, ali kada instaliram patcheve onda nece ni da pokrene nista, tada se i javlja konflikt...a bez patcheva trazi cd-verifikaciju...tako da sam confuzed...probacu bez neta ono... ne kosta nista, osim zivaca :)

Hvala

probao - o5 isto... DiRT.exe encountered a problem and need to close...bla bla bla...

Kao sto ti vec rekoh. Nabavi drugu verziju, ili reinstaliraj sistem pa probaj opet tu :).

Da znas ovo sa reinstaliranjem sistema sam i ja pomisljao...skoro sam na XP instalirao SP3 jer mi je jedna app zahtevala...i od tada sve od na dole...

Poslednja izmena:
Imam gamepad Logitech Rumblepad II i zanima me nesto oko analognih komandi uopsteno i za ovu igru i za ostale. Da li je normalno da analogni radi isto kao i d-pad cim ga pipnes u stranu on odmah do kraja smota volan. Negde sam cuo da analogni bi trebao da radi koliko ga nakrenes toliko ce da namota volan u tu stranu a ne da smota volan do kraja kao na d-pad ?

Nazad
Vrh Dno