Šta je novo?

(Colin McRae) Dirt: Showdown

meni nece uopste dase pokrene probao sam nekoliko razlicitih verzija i nece
prodje znak amd-a i posle toga samo stoji ono crveno racing i nece dalje :(
pomagajte
Tako je i meni bilo,ali ja imam onu Unlocked verziju!Treba prvo da kopiras lek,pa tek onda onaj update dok sa obrnutim redosledom zablokira!Mozda ti i proradi!

Poslednja izmena:
instalaciju pokrecete iz FairLight foldera, na kraju vas pita da li zelite i da krekuje igru, ja sam kliknuo da, i posle pokrenuo igru bez problema, e sad imam problem, igram finalnu trku, 8ball, i sastoji se od dve trke po 8 krugova, u drugoj trci u cetvrtom krugu mi 2x vec kresovala igra na istom mestu...sad sam instalirao najsvezije drajvere za grafu, pa cu da probam ponovo...inace ako je ovo sve [106] trka, onda je premalo... :(

instalirao najsvezije drajvere, zavrsio i tu trku, i nema vise :( smor, brzo je premotah...

sasvim slucajno naleteh na MultiPlayer Crack, i RADI :D potreban vam je samo Steam nalog, kreirajte besplatno, kopirajte fajlove iz crack foldera i mozete cepati ONLINE :)

p.s. nemojte me ban zbog uzastopnih postova ali ne postoji opcija edit posle odredjenog vremena nakon postovanja -.-

^^ gde si na to nabasao ? pm please, thank you !
jedino tu ima spasa ! multyplayer !
ostalo mi nije bas nesto

Poslednja izmena:
pa to, mada jos nije bas zaziveo, tek se pojavila igra, ima po par igraca...

samo google - dirt showdown multiplayer crack i pojavice se torenti sa tim krekom...ja sam sasvim slucajno nabasao dok sam trazio OST xD

:))

e pa ja reko da ucinimo ovo bar malo zanimljivijim
official Bench Challenges
pa evo par od mene:

EDIT: inace performanse su ok, sa obzirom da mene gusi CPU imam prosek 40fps sve maxed out

meni nece uopste dase pokrene probao sam nekoliko razlicitih verzija i nece
prodje znak amd-a i posle toga samo stoji ono crveno racing i nece dalje
pomagajte

Ovoga sto se tice postoji verzija koja celu instalaciju sa lecenjem obavi sama, i meni sljaka, no problemo, jedino sto loading traje predugo i bude mi crn ekran neko vreme (da se smori covek od cekanja)

Prilozi

• showdown 2012-05-28 00-43-55-11.jpg
    showdown 2012-05-28 00-43-55-11.jpg
    256.7 KB · Pregleda: 45
  • showdown 2012-05-28 01-06-17-00.jpg
    showdown 2012-05-28 01-06-17-00.jpg
    234.5 KB · Pregleda: 38
Poslednja izmena:
Ima li neko problema sa džojpedom?

Prethodne Codemastersove igre su mi uredno prepoznavale Logitech Cordless Rumblepad II, međutim ovde moram manuelno da nameštam komande ali opet ne radi u meniju...

X360ce koristio sam ga za dirt radi i vibro na 600 din. hama joypadu!

i meni loading radi sa crnim ekranom, nekih ~15-20 sekundi, dirt3 me razmazio, on je veoma brzo ucitavao...ali taj problem je i u testovima raznih sajtova naglasen [dug loading] a za crn ekran ce valjda da izadje update, mada i ne smeta nesto posebno...

Poslednja izmena:
ma kad bi bar za vreme tog loading-a mogao da obrcem u onoj pustinji oko modela automobila, posto sam inace modeler pa mi je to interesantno da zagledam, sta su kako uradili :d

resio sam problem
instalirao sam ponovo sistem i sad radi :D

jel uspeo neko na Win XP da instalira ShowDown? ja pokusao, i cim kliknem da pokrene instalaciju izbaci neki eror i nista... -.-

Nesto sam cackao malopre i slucajno sam obrisao fajl win0.vfs (tako nesto). Pa bih zamolio nekoga da upload-uje,nije veliki,oko 100 kb. Hvala. :)

ima win_000.nfs

Prilozi

• win_000.rar
    106.4 KB · Pregleda: 12
To je to,hvala ti. :)

Vrh Dno