Šta je novo?

(Colin McRae) Dirt: Showdown

Ja ne znam zasto se uvek frapirate kada se neki serijal razgrana u vise pravca, a pritom ne zapostavi stari? DiRT "simulacije" ce i dalje izlaziti, a ovo je samo nesto opustenija varijanta koja meni deluje vrlo zabavno i podseca na visokobudzetni Flatout. Ista situacija kao sa onom (odlicnom) izometrijskom Lara Croft igrom koja se mnogima u svest urezala kao novi Tomb Raider nastavak, sto je i jedini razlog zbog koga su je pljuvali, iako ona to nije.

mene je ovo malo podsetilo na twisted metal, igrao sam neki stari davno. još da možeš one projektile da ispaljuješ odmah bi kupio ovu igru :D

Kakvo djubre. Pravljeno za glupe Amere. Secam se kada sam '98 igrao prvi Colin McRae Rally, kakva je to igra bila. Ovo sad nema veze sa vezom. Moj viper v330 je celo leto '98 samo generisao sliku sa te igre.

sta mu fali, ovo ce biti ludnica ako se igra online...meni je i sad extra kad igram dirt2 online, *******cija na kvadrat :D

Ja samo znam da od CMR-a 2 nisam odigrao posten rally. Cak i sada, bar 2 puta godisnje ga predjem, sa uzivanjem u Grckoj i Italiji, a da ne spominjem Keniju i Englesku... K'o sto rece stoned, predjem mozda 50% DIRT-a, i shift+del +

Mislim da nisi u pravu. Pricas kako su kao u codemastersu ''zakljucali'' sim rally fiziku :d Ma daj bre, dzaba njima iskustvo kada su izbacili ovakvo djubre. Upravljivost je potencijalni problem wrc 2011 a to moze da se resi podesavanjima. Kakav bre grip mod u dirt3, i meni je kao bilo zanimljivije malo ali ono je smesno, kontra volanom nigde nije potrebna, auto ide kao po nevidljivim sinama.
Ajde molim te odvozaj neki stejdz u dirt3 sa group B automobilom pa onda uzmi stejdz u wrc 2011, ako sastavis 5 krivina.. ;)
Ne kapiras ti mene, a ni ja tebe, to djubre od akrade ti je ok, a ova voznja sa iole realnom fizikom nije.. mislim ne znam sta da mislim :D

Mrzi me da nadjem review od test ekipe koja je naprzena na rbr, sta su napisali za ponasanje i fiziku u wrc 2011 na neasfaltnim stejdzevima. I to da ovde nemas kontakt sa podlogom, apsolutno netacno, ovde te i bara, potok, promena na rastresitiju ili blatnjaviju podlogu realno uspori.. ma kome ja pricam :D

U sustini jedva prihvatljiva igra ali bar ne vredja inteligenciju kao dirt serijal. Normalno da ce neki hc rbr vozak da popljuje mozda ovo sto sam napisao ipak je rbr nesto najbolje u rally pc zanru, ali vi koji se przite na dirt stvarno nemate pravo :d

Sharpshooter, i ja sam se isprimao na rbr sa tim teksturama, igra je definitivno najbolji trip, o zvuku da ne pricam :) ja sam igrao na tastaturi i prilicno se mucio.. a ni sada nemam volan pa me mal osmara pomisao da se rvem sa tastaturom..

Bas probaj wrc 2011, 4Gb igra, zanima me osecaj voznje sa volanom na svim podlogama, to ti je 45 min testiranja, par stejdzeva samo.
Na YT sam vidjao rbr fanove koji su zadovoljni sa wrc 2011, naravno ne i odusevljeni ali niko ne moze da me ubedi da su dirt2 i 3 realniji i bolji :d

I ako probas pisi u wrc 2011 temi, da ne spamujemo ovo djubre od teme [u skladu sa igrom :d] ;)

Igrao WRC 2010 i 2011 i mogu reci da mi je WRC 2010 nekako bolja,igrao obe na volanu i to jedva,jeste da sam imao najeftiniji logitech,ali opet...uz mnogo podesavanja,jedva uspem da zavrsim jednu trku a da ne slupam skroz kola,jeste da je full simulacija i za moj ukus bolja od dirt serijala..ali treba neki skup volan i onda uzivaj,opet naglasavam da me je 2011 razocarao u odnosu na 2010...

Poslednja izmena:
Kakav djubar.. i ne znam sto ste stavili Colin Mcrae u naziv teme. Ovo nema veze sa zivotom, mada su Dirt4 najavili kao Rally only igru... koliko cemo samo jos da cekamo.

Koliko ti imas godina ?

23 :D a igre igram radi opustanja a ne hard core kao vecina ovde...volim da se zavalim i da driftujem u svakoj krivini...a ne da razmisljam previse i za svaku krivinu ko da vozim u stvarnom zivotu...*** izgleda da ima gomila gejmera u svetu u mom fazonu pa su zato resili da naprave ovakvu igru... ;) i ne razumem sto odma pljujete po igri i samim ti igracima kojima se ista svidja... morate da razumete da ima razlicitih ljudi sa razlicitim potrebama i ukusima kojima se svidjaju drugacije stvari...kako vi gledate igrace dirta, tako ja gledam igrace live for speed i richard burns relija, nemam nista protiv njih, ali mi je veoma smesno kad uporedjuju ponasanje auta u igri sa ponasanjem auta u real life...iako je to simulacija, ne moze to tek tako da se poredi... ali ima igara koje bas preteraju tipa saints row the third, e to je izivljavanje za decicu...

forum valjda sluzi za razmenjivanje misljenja, iskustava itd, i ne razumem sto bi dolazilo do konflikta neistomisljenika, ok ne svidja mi se ovo, svidja mi se nesto drugo, ali sto bi gledao sa cudjenjem onog sto mu se svidja nesto drugo... nije to nesto strasno... jedan voli nemacka kola, drugi voli japanska, live with it! :p

23 :D a igre igram radi opustanja a ne hard core kao vecina ovde...volim da se zavalim i da driftujem u svakoj krivini...a ne da razmisljam previse i za svaku krivinu ko da vozim u stvarnom zivotu...*** izgleda da ima gomila gejmera u svetu u mom fazonu pa su zato resili da naprave ovakvu igru... ;) i ne razumem sto odma pljujete po igri i samim ti igracima kojima se ista svidja... morate da razumete da ima razlicitih ljudi sa razlicitim potrebama i ukusima kojima se svidjaju drugacije stvari...kako vi gledate igrace dirta, tako ja gledam igrace live for speed i richard burns relija, nemam nista protiv njih, ali mi je veoma smesno kad uporedjuju ponasanje auta u igri sa ponasanjem auta u real life...iako je to simulacija, ne moze to tek tako da se poredi... ali ima igara koje bas preteraju tipa saints row the third, e to je izivljavanje za decicu...

forum valjda sluzi za razmenjivanje misljenja, iskustava itd, i ne razumem sto bi dolazilo do konflikta neistomisljenika, ok ne svidja mi se ovo, svidja mi se nesto drugo, ali sto bi gledao sa cudjenjem onog sto mu se svidja nesto drugo... nije to nesto strasno... jedan voli nemacka kola, drugi voli japanska, live with it! :p

slažem se

Ja kad sam igrao prvi Colin McRae Rally ti si imao jednocifren broj godina. Ne znas kako se sama fransiza razvijala. Zato ti je sad lepo da igras, driftujes zavaljen. Ali veruj mi da si igrao ovo od pocetka, u najmanju ruku bi se nasmejao posle ovog klipa. Naravno da ti mozes da volis ovo i da ti se svidja, ali ja ti kazem da je ovo djubre ne opevano. Ako oces da driftujes volan u shake i GT5

Kao sto rekoh meni ovo obecava da ce mozda odvojiti ovo djubre i napraviti neki krsten rally, ako neko ima iskustva sa odlicnim odnosom sim-arcade ima Codemasters.

Igrao WRC 2010 i 2011 i mogu reci da mi je WRC 2010 nekako bolja,igrao obe na volanu i to jedva,jeste da sam imao najeftiniji logitech,ali opet...uz mnogo podesavanja,jedva uspem da zavrsim jednu trku a da ne slupam skroz kola,jeste da je full simulacija i za moj ukus bolja od dirt serijala..ali treba neki skup volan i onda uzivaj,opet naglasavam da me je 2011 razocarao u odnosu na 2010...

WRC 2011 je arkada, 2010 je bio iole sim iako je i on bio arkada, ali mi se u obe igre svidja to sto bar osecam promenu podloge pod tockovima i neke elemente fizike, stejdzevi su bolesno zahtevni sto je do 00. Ako hoces, poseti wrc 2011 temu da se dogovorimo da igramo malo onlajn, procitaj moj post tamo. U sustini sam zadovoljan kako igram preko tastature, i sam si rekao koliko je zahebano a procenat pobeda pored svih svetskih vozaca mi je 25% :D grabim ka prvih 20, trenutno sam 80. ali sa 3x manje vremena voznje od ovih ispred mene oko 70. mesta :D

@mige, igrao sam cmr2 na sony1, za kec se ne secam, posle 3, 4 i 5 na pc, i morate se sloziti da je 3ojka bila vise simulacija, 4 ili 2004 kako bese vec, krenula da naginje arkadi, 2005 malo vise naginjala arkadi ali opet koliko toliko ozbiljan rally, dirt1 nisam igrao zbog slabog kompa, sad sam ga kupio na steamu pa cu da probam uskoro, dirt2 je zesca arkada, [po mom ukusu ^^ - ban me please :D] dirt 3 pocinje da naginje ka simulaciji, vozim ovih dana i dirt2 i 3, i dirt3 je realniji od dvojke...verujem da ce dirt4 da bude dosta realniji i da su zato resili da cmr podele na arkadu i *******ciju - showdown i na nesto malo realniji dirt - dirt4...od 2006 do 2011 nisam mogao da pokrenem nista sto je sveze izlazilo od igrica, i zato sam izgubio volju za ozbiljnim igranjem o kojem vi pricate, pre sam przio cmr 2005 non stop, sad pre neki dan kad sam ga pokrenuo, tolko mi je tesko skretanje i voznja u odnosu na dirt, i obrisao sam ga, i sada samo igram iz *******cije i opustanja...no hard feelings ;)

dirt 4 je Destruction Derby plagijat.

Koliko se ja sećam CMR nikada nije bio sim, pa ni kec kojeg sam slabo igrao. U to vreme sim vožnje su bile Crammondova formula i Grand Prix Legends. Sve ostalo je bilo više ili manje arkada.

@mige, igrao sam cmr2 na sony1, za kec se ne secam, posle 3, 4 i 5 na pc, i morate se sloziti da je 3ojka bila vise simulacija, 4 ili 2004 kako bese vec, krenula da naginje arkadi, 2005 malo vise naginjala arkadi ali opet koliko toliko ozbiljan rally, dirt1 nisam igrao zbog slabog kompa, sad sam ga kupio na steamu pa cu da probam uskoro, dirt2 je zesca arkada, [po mom ukusu ^^ - ban me please :D] dirt 3 pocinje da naginje ka simulaciji, vozim ovih dana i dirt2 i 3, i dirt3 je realniji od dvojke...verujem da ce dirt4 da bude dosta realniji i da su zato resili da cmr podele na arkadu i *******ciju - showdown i na nesto malo realniji dirt - dirt4...od 2006 do 2011 nisam mogao da pokrenem nista sto je sveze izlazilo od igrica, i zato sam izgubio volju za ozbiljnim igranjem o kojem vi pricate, pre sam przio cmr 2005 non stop, sad pre neki dan kad sam ga pokrenuo, tolko mi je tesko skretanje i voznja u odnosu na dirt, i obrisao sam ga, i sada samo igram iz *******cije i opustanja...no hard feelings ;)

:d

CMR2 i 4 su najbolje arkadne reli simulacije ikada. CMR3 je bio ok ali je kao i 5 naginjao vise ka arkadi.

Dirt1 je ok u sustini, mislim igra je glupa jer su uveli smaracke discipline, fizika je prihvatljiva, dirt2 je najvece djubre a dirt3 je malo bolji sto se tice fizike ali je igra glupa do bola, stejdzevi su jadni, kratki i brzo smore.

btw, Codemasters je osnovao Codemasters Racing i sada samo rade driving igre.

Ja lično od vožnji igram samo teške arkade, tipa flatout, split second, burnout itd... tako da meni ovo možda baš i bude taman...

bice 100% :D 1. maja izlazi demo pa ce da vidimo na sta lici :)

Izasao je demo na steam-u. Ko hoce,neka proba. :)

ae ko zeli da proba rampage online, neka me add za prijatelja na steam pa neka me izazove da bi ga otkljucao, steam - boris16777

hvala ;)

SHIT !

ideja je ok i sve je to super, ali toliko otici iz krajnosti u krajnost sto se tice nacina ponasanja vozila, je smesno i glupo, ovo je bukvalno pravljeno za retarde koji nemaju sposobnost upravljanja automatskim vozilom preko game-pad-a

dounut radi sam, driftuje sam, dobro je sto i u krivinama ne koci sam -.-... a opcija za podesavanje toga nidje :d

axam, i ja se razocarao, bas su preterali...ali makar ono cukanje na platformi je do 00 ako nista drugo xD cekamo DiRT4, valjda ce njega odraditi ljudski... >.<

Ako i bude uopste cetvorke,nema se tu vise nikakvih ideja.

Ima li neko problema sa džojpedom?

Prethodne Codemastersove igre su mi uredno prepoznavale Logitech Cordless Rumblepad II, međutim ovde moram manuelno da nameštam komande ali opet ne radi u meniju...

Ni meni nisu radila 4 razlicita gamepada. Srecom x360ce controller emulator (google...) prepoznaje 99% igrica, konfigurises jednom i samo kopiras sve fajlove u folder gde je .exe bilo koje igre.

meni nece uopste dase pokrene probao sam nekoliko razlicitih verzija i nece
prodje znak amd-a i posle toga samo stoji ono crveno racing i nece dalje :(
pomagajte

ehhhhhh nidje veze,bar malo da su ubacili relija:S:

Vrh Dno