Šta je novo?

Colin 4 Misljenje

U cetvorci su popravili skoro sve sto nije valjalo u trojci - samo je grafika ostala ista, meni se cak cini da je u nekim stvarima nazadovala...

byMaX je napisao(la):
U cetvorci su popravili skoro sve sto nije valjalo u trojci - samo je grafika ostala ista, meni se cak cini da je u nekim stvarima nazadovala...

Jedino što su promenili, odnosno povećali je količina betona iskorišćena za postavljanje prokletih znakova pored puta... :mad:

..koji i dalje imaju nadrealnu snagu. Naidjes dzipom sa 200 km/h na njih i zaustavis se kao da si udario u kineski zid...

Colin4

Dakle prvi put sam je instalirao i pomislio kakvo je ovo @#$$!!!, ali vec kada sam drugi put zaigrao i provalio kako da nateras auto da igra na putu shvatis u stvari koliko ti vozaci uzivaju. S toga, Colin4 je najbolje i najrealnije odradjen rally koji zahteva veliku koncentraciju, ali nudi najvece uzivanje kada posle voznje pogledas reply!

Jедно питање:

Претпостављам да на адвансд нивоу морам да освојим прво место да бих откључао експерт ниво?

П.С. у поређењу са трећим делом, ова игра је.....ммммммммммм!

Ja sam ga obrnuo i mislim da je super! :banana: Igrao sam na tastaturi i mislim da nije tesko kada udjes u fazon. :type:
Za razliku od CMR 03 fiziku racuna za sva 4 tocka.

Igra je od cmr 03 bolja u svakom pogledu,i ako je trojka bila velika greska,sve je ispravljeno u cetvorci.Treba se naviknuti na voznju ali uz malo vezbe nije problem.Sve je super odradjeno osim bandera na putu koje te zakucaju u mestu.Inace NFS underground ne moze da se poredi sa ovom igrom u smislu osecaja tokom voznje jer je nfs cista arkada i nije potrebno ni malo znanja vec je dovoljno cisto nabadanje tastera a osecaj u cmr 4 kad se dobro udje u neku od krivina je neopisiv.....

Poglavica je napisao(la):
Igra je od cmr 03 bolja u svakom pogledu,i ako je trojka bila velika greska,sve je ispravljeno u cetvorci.Treba se naviknuti na voznju ali uz malo vezbe nije problem.Sve je super odradjeno osim bandera na putu koje te zakucaju u mestu.Inace NFS underground ne moze da se poredi sa ovom igrom u smislu osecaja tokom voznje jer je nfs cista arkada i nije potrebno ni malo znanja vec je dovoljno cisto nabadanje tastera a osecaj u cmr 4 kad se dobro udje u neku od krivina je neopisiv.....

:smoke: :smoke: :smoke: Тако је! :smoke: :smoke: :smoke:

Ја сам трећим делом био веома разочаран и у недостатку других рели симулација, играо сам само други део ове игре...до сада... :type: ;)

Da,sve stoji,ali je igra isuvishe laka...ja svog burazera sa spachekom bez problema tucem na svakoj stazi,a on uzme focus-a :D

Malo kasnim ali šta da se radi!

Ja stvarno ne razumem! Kako bre nije za volan?
Kako loš sensitive? Pa podesi u igri i drajverima
i mora da radi! Ja igram na Logitech Wingman Formula Force GP.
Jest' da je mator ali radi savršeno!
Stvarno se odlično vozi na volanu!
Uletiš u krivinu, onda kontriraš i dodaš gas!
Fenomenalan osećaj!

4W12 Ne možeš reći da je na volanu loše upravljanje samo
zbog toga što ti ne znaš!

Odakle vam vremena na zverate okolo dok vozite?
Vozimo Rally bre!

Probao sam pre neki dan ponovo na tastaturi i ne može!
Dakle kad navikneš na volan - nema nazad!

ako je neko za online odmjeravanje neka se javi pa da dizem server

izgleda da sam postavio zanimljiv thread.ja nocas instalirao igru-ponovo i
nisam mogao da verujem koliko me je mrzelo prvi put da je provaljujem. :zgran: pa ovo je cudo od igre.samo,zahteva dosta podesavanja da bi auto legao:bukvalno,pogresis nesto od setovanja za kocku i vec je velika razlika.ooo,jutro,vreme da se kunta.do sledece krivine.

sharp_blade je napisao(la):
ako je neko za online odmjeravanje neka se javi pa da dizem server

Sta jos nisi postavio server?
Pa naravno da ima!

Vrh Dno