Šta je novo?

Colin 4 Misljenje

FTA

Slavan
Učlanjen(a)
20.04.2004
Poena
319
Tek Sam Uzeo Igru I Prilicno Je Cudna.da Li I Vama Tromo I Usporeno
Reaguje Skretanje.ako Pipnes Malo Neces Skrenuti,ako Mnogo Ne Gine Drvo.a I Ti Ubogi Znakovi Od "betona"! Igrao Sam V-rally 3 I
Fino(znakovi Su Od Metala).malo Je Lagana Ali Je Fizika Ispostovana.a I Grafika Je Dobra.dobro,cmr 4 Je Domaci Za Grafiku
Ali Pojavice Se I V-rally 4,a To Ce Vec Biti Cupavo.sve U Svemu
1 Sam Od Onih: Cmr 2-zakon!dodajte Toj Igri Nove Staze I Malo Bolju Grafiku I Eto Cuda.
Sta Mislite O Cmr 4?

...Igra je predvidjena za volan, a ne za tastaturu...

Po meni je fizika bolja nego u verzijama do sada...(cak i na tastaturi)

Poslednja izmena:
Delija je napisao(la):
...Igra je predvidjena za volan, a ne za tastaturu...

Nijedan Colin nije dobro odradjen za volan...ustvari ne samo Colin nego i sire, sve Codemastersove voznje se bolje voze sa tastaturom ( izuzetak je mozda RD2 ), ljudi jednostavno ne znaju ili ne zele da naprave dobro upravljanje za volan.

Vremena koja mogu da se postignu sa tastaturom su cesto neuporedivo bolja od onih koja su moguca sa volanom.

Ne znam, ali meni je skroz bezveze da tako nesto igram na tastaturi!

Fali onaj "osecaj za feeling"! :D

Cekaj da razjasnimo kakava je ta igra za volan???

Meni Za Sad Ne Skuplja Prasinu Vez Zauzima Dragoceni Prostor Na
Mom Omalenom(40 Gb) Hardu.ako Je "dobra" Fizika Da Overis Svaki Znak I Drvo Onda J... .a!ja Sam Dvojku Prelazio Solidno Ali, Ljudi, Kad Sam Kupio Krs Od Dzojstika Za 400 Kinti Preporodio Sam Se, Ali Sad Za Ovaj Moram Kupiti Sony-jev Original-neverovatno Kakav Filing Kad Se Prepravi Za Pc.valjda Ce Onda Imati Svrhu Drzati Ga
Na Hdd-u.pozdrav

meni se svidja CM04 ali mi nesto prebrzo pocnu otpadati delovi sa kola :)

Mislim da ste suvise olako prihvatili igru. Za razliku od NFS:U i slicnih 'jak gas i sve brzine' igara, u CMR4 je potrebno malo se pomuciti da auto ide kako valja,...

Pre nego sto krenes da vozis stage, procitaj kakav je put na kom se vozi i prema tome podesi auto. Gume, visina vozila, tvrdoca amortizera, i upravljanje (pretposlednja stavka u setapu) su izuzetno bitni kada je reagovanje na volan i lakoca voznje u pitanju.

Auto u Cmr04 hoce da se otme kontroli, prvenstveno woonama :p

Cmr04 je najbolje do sada za PC. Mene jedino nervira sto su krenuli da ih izbacuju na godisnjoj bazi po fifa fazonu, sto automatski povlaci posledicu (po mom misljenju) nedovoljnih napredaka. No dobro, dok su cdovi dzabe...:d

Ne znam zasto se nekima ne svidja CMR4; meni tesko da prodje dan a da ne odvozam 2-3 staze, nekad i vise! I mogu vam reci da uzivam dok vozim, auto prosto klizi; jedino mi malo smeta sto se lose ponasa u ostrim krivinama - dosta mu treba da smota (vjerovatno bi se na tim mjestima bolje pokazao volan)!
Ali kako kaze Milanbb treba stvarno prilicno treninga da bi mogli reci: e sad solidno vozim sa manuelnim mjenacem, ne prestavlja mi napor, ne nervira me, nego mi je gust!
Odo ja da vozim, Pozdrav!

Posto su se javili igraci, ja bih pitao kako da podesim auto za 3. i 4. sliku Japana na Expert nivou? Na obe slike pada kisa...nikako ne uspevam da predjem obe slike bar kao 3 mesto.....Razume se da vozim sa manuelnim menjacem, a do sada sam uvek bio prvi pa bih da kao prvi zavrsim i Japan i valjda posle njega jos samo UK...

Kakve bre slike??? :d

Mislis na "Stage"?

OptiPlex je napisao(la):
Auto u Cmr04 hoce da se otme kontroli, prvenstveno woonama :p

Cmr04 je najbolje do sada za PC. Mene jedino nervira sto su krenuli da ih izbacuju na godisnjoj bazi po fifa fazonu, sto automatski povlaci posledicu (po mom misljenju) nedovoljnih napredaka. No dobro, dok su cdovi dzabe...:d

OFFTOPIC: Filipenko, jel ono ti bacash komentare na B92 Vesti....?

shto se tiche voznji, konza za PC je LiveForSpeed :smash:

Poslednja izmena:
Ne razumem shta ste to probali, CMR4 je odlichan na tastaturi, i kao shto kaze Drapin, na volanu je mnogo teze...Shta vishe, meni je CMR4 na tastaturi najbolje uradjen od serijala, i na tastaturi je milina voziti...

Meni je CMR4 ubedljivo najbolji CMR u svim detaljima igre: grafika, optimizacija, upravljanje! .... Ne znam sta je vama problem? I slazem se se sa driverom da je lakse igrati na tastaturi nego sa volanom.

Septimus je napisao(la):
OFFTOPIC: Filipenko, jel ono ti bacash komentare na B92 Vesti....?

shto se tiche voznji, konza za PC je LiveForSpeed :smash:

Da, nesto sam se primio pa sam bacio par komentara ovih dana :d

Sto se tice Live For Speed-a - pa nemoj sad da nas gadjas teskom artiljerijom ;) Naravno da Cmr4 nije realan u punom smislu te reci, i da je Live For Speed jednostavno savrsenstvo - to ja recimo nikad ne bih sporio !

Pozdrav

Grafika odlichna, ne bi je igrao da mi poklone :d

Ja imam problem sa tom igrom.Naime kad pocnem da je igram na pola trke preekida se zvuk i pocinje neodnosljivo krcanje!!!
Dali se to kome desilo i ako jeste kako je otklonio problem.E da zvucna kartica je SB Live 5.1 , pa mozda ima konflokt sa njom , mada nebi trebalo i mome drugu se desava isti problem.Sto se tice igre, kao igre ona je fenomenalna.Dali postoji neki pec za ovaj moj problem ???
Pozdrav i unaprijed hvala :wave:

Stvarno igra na volanu je katastrofa,odnosno izuzetno lose odradjen sensitive.Da bih skrenuo moram da okrenem volan za 180 stepeni i to na najostrijem sensitivu.

PS:I meni krci zvuk posle 3-4min.Takodje imam SB Live 5.1

E i meni se to deshavalo sa creative driverima :) ... od kad sam instalirao kx nema toga ;) ... ali :d ... oce ponekad da uchita bez zvuka automobila :p .. ali to i nije tako strashno .. restartujem igru i onda sve shljaka kako treba :D ...

:wave:

Gdje mogu skinuti kx(i sta ti je to)?

W12 je napisao(la):
Stvarno igra na volanu je katastrofa,odnosno izuzetno lose odradjen sensitive.Da bih skrenuo moram da okrenem volan za 180 stepeni i to na najostrijem sensitivu.

reci mi koji volan imaš da ga ne kupim.ja sam hteo zbog kolina da uzmem volan jer mi je dosadio na tastaturi.da li ima svrhe kupovati za prave simulacije volan bez force feedback-a(genius ili logitech)

ima svrhe

uzmi wingman formula gp ako ti ne treba force feedback

playahater je napisao(la):
KX su, po meni, mnogo bolji driveri za creative zvuchne nego creative-ovi ...
sa KX rev. 3537 na Live!5.1 ne radi surround tj. ne rade rear zvucnici ;)
proceprkaj po njihovom forumu da vidish kako se moduje da prorade rear ali je jeako tesko!!!
tek sa ev. 3538 ce biti ukljucen i surr.

Nazad
Vrh Dno