Šta je novo?

Codemasters talks Colin McRae: DiRT 2, coming 2009

Ja sam veliki ljubitelj Colina, dvojka i petica su mi bile odlične igre. Ali ovaj DiRT težak krš. Ne vidim čemu izdavanje dvojke? Mogli su lepo napraviti jedan odličan rally za konzole, ionako se te vožnje daleko bolje i lepše igraju na konzoli. Ovako, ovo teško da ću kupiti.

Ah, moram da editujem. Sad tek vidim da se to poredi sa GRID-om. Daleko mu/im lepa kuća.

Goran rekao nesto pozitivno za konzole :Klanjanje k...u

lol :). Ne znam, meni se GRID svidja, uzo ga za PS 3, novog, preso... menjao... imam i DiRT a uzimam i DiRT 2. Volim taj vid voznje, i verujem da ce biti sasvim pristojna igra!

Jedva cekam...Dirt je bio odlican.
Posalji neke linkove da to malo bolje ispratim....

Dirt 2 First Look
We kick the muddy tires of Codemasters' upcoming off-road racing sequel.

dirt-2-20090218041427589.jpg

Jel ima nekih pravih shotova? Ovako je izgledao i Colin 2005 na slikama ;)

Jel ima nekih pravih shotova? Ovako je izgledao i Colin 2005 na slikama ;)

Meni nije toliko bila grafika problem u DiRT-u, koja uzgred nije bila nešto, već sama igrivost. Dosadno užas. To nije moj Colin :(.

Iskreno se nadam nekom dobrom reliju, naravno pričam o arkadnom kao što je Colin većinom bio. Volim relije mnogo:).

Nisam mnogo igrao Dirt, ali ono malo sto jesam, glava me zabolela :) Najbolji definitivno, i ovo znam da nije samo moje misljenje, je CMR2, tu mislim da sam duze vreme imao svetski rekord na Francuska 1 :) Trojka je strava i uzas, dok je CMR4 skroz ok..

Meni je petica takođe bila prilično zabavna.

Nazad
Vrh Dno