Šta je novo?

Codegen PSU i Case

Masterchief

Čuven
Učlanjen(a)
31.12.2003
Poena
619
Valja li šta Breza? Razmišljam da kupim si jedno od ovih, jer muke mučim sa mojim Neo-om. A da kakva su im napajanja, sada trenutno koristim UltraPower 350W (sa kojim nisam baš najsrećniji), pošto mi je Neo-vo 300W pregorelo. Ili Možda ipak da Kupim Chenbro Gaming Bomb i ubacim nekog Chiefteca, ili LC-a? Hoće li 400W Codegen izdržati kada bi u računar ubacio i neki 9800,5900?

Poslednja izmena:
Breza
nije lose kuciste dobijas fanove uz njega
nije toliko ni lagano

sad zavisi od cijene

Evo ja imam codegen - briza - na to si mislio verovatno. par njih sa foruma mi je to preporucilo i ja uzeh. Ovo su pravili totalni retardi i tjemeri 😡 Prvo razlozi protiv.
1. jedan sraf - oblaznuo - jedva sam satarom, cekicem i srafcigerom skinuo napajanje.
2. jedno "pinche" sa konektora za ventilator mi se lagano izvadilo kada sam vadio - mada sam ga vratio na svoje mesto i stoji i klima se kao i ostali.
3. onaj shatro "screwless" dizajn je toliko glup da mi vec dve kartice ne pasuju. tako da sam to izbacio iz kucista
4. smrdela mi je soba nedelju dana ko kad udjes u kineski "butik".
plus, plastika za power i reset je totalni kitch(metalic) jos su njome "ukrasili" onaj prednji ventilator - krug uokvirili.

sada malo da ga izhvalim... na napajnju mi radi 6600 sa 256mb rama,1giga sistemskog, radi sempron klokovan, sata disk, dvd rom i to je otprilike to. lepo svetle ventilatori u mraku, dobro je sto ima rupice i ima nesto, kao levak, sto dovlaci kroz te rupice vazduh uz sam kuler od procesora.
za te pare nazalost nema mnogo bolje kuciste da se uzme. ja sam ga uzeo jer mi je bilo potrebno da imam napred usb i audio, i da imam kakvo takvo 24-pin napajanje. sad da me pitas najverovatnije ga ne bih uzeo.

Poslednja izmena:
meni se dopada ovajh Chiefteca, kosta oko 100e, ako ima neko bolji predlog neka kaze i mene zanima...

Prilozi

• BH-01B-B-B.webp
    BH-01B-B-B.webp
    10 KB · Pregleda: 72
uglavnom se slazem sa Anti Patriotom stim da ja nisam imao isti model Codegena pa mi je na samom kucistu jedini problem bila ta plastikica koja nije mogla da se spusti do kraja kod vecih PCI kartica pa sam morao da je zasecem 🙂
sama limarija je deblja, jacha i zbog toga kuciste ne izgleda jeftino.
kuciste je sad kod sestre i napajanje posle vise od dve godine radi kao novo sto je i najbitnije.

Sad bas gledam sta ima od "limarija" da se nabavi kod nas jer mi Chieftec BA-01 glumi desktop (ko me terao da pravim novi raspored po sobi...).

Izbor... hmmm..... Antec SLK3000, LC Power 728 and 718, Chenbro Gaming bomb i NARAVNO Centurion 5/530/531. Sve u rangu 60-80e pa ti vidi.

A kavi su oni Chieftec-i (300W) od 60 i kusur evra, što ih spominju ljudi i na forumu, i na ulicu? Hoće li Codegen od 400W, i Chief od 300W izdržati O.C.-ovanog Bartona, 1024 RAM-a (3 modula), 2x HDD, DVD ROM, CDRW, O.C.-ovanu 9550 (palniram da pređem na nešto jače, r9800,gf5900 (e da ukoliko neko ovo prodaje zainteresovan sam)), dodajte na računicu 3-4 ventilatora, par usb uredjaja, itd...

evo, pogledajte u moj sig.
sve radi savrseno!
case sam platio 8300 dindzi-xexexe, model sa providnom stranom!

Sta da pogleda u tvom sig-u? Da imas LC Power napajanje od 550W? Covek je pitao za Codegen 400W napajanje.....

Nazad
Vrh Dno