Šta je novo?

Codegen E106 5.1 Wooden

zuke

Slavan
Učlanjen(a)
31.08.2007
Poena
395
Vec neko vreme su mi na oku ovi zvucnici i imam ozbiljnu nameru da ih kupim .Cena im je u proseku oko 90 eura(zavisi kako gde ).Lepo izgledaju a jos imaju i daljinski,pa me interesuje vasa ili iskustva vasih prijatelja o njima.Hvala!

Prilozi

• Zvucnici.jpg
    Zvucnici.jpg
    8.8 KB · Pregleda: 151
Da li si ih negde cuo ?
Uporedi ih sa npr. Genius SW-HF5.1 5000.

prvo ih cuj negde pa vidi. ja sam kratko razmisljao izmedju njih i genius-a i odlucio da su to ipak male pare za kvalitetniji 5.1 sistem. Moj trenutni favorit je microlab h 500 ili h 600 extra izgledaju, odlicno se cuju samo sto nemam gde da ih smestim. ako nemas vise para mozda je bolje da uzmes neki kvalitetan 2.0 sistem.

Danas su mi stigli i mogu da kazem da je kvalitet zvuka (bar ono sto sam mogao da cujem)vrlo dobar ,jasan ,bas je takodje odlican,izgledaju bas onako kao na slici(vrlo lepo).Medjutim da ne bude sve u najboljem redu pobrinula se firma koja mi ih je i poslala ,tako sto je poslala jedan zvucnik poprilicno ostecen(citaj slomljen),ali to je minus za tu firmu nikako za ove zvucnike.Poslao sam im nazad pa kad mi posalju nove ,provericu ih bolje i javiti.Kazem po onome sto sam imao priliku da cujem ,najtoplije bih ih preporucio svakom!

Zuke

da li bi mogao da mi kazes nesto vise o dimenzijama ovih zvucnika, na osnovu slike ne mogu da ocenim koliko su visoki tower-i... veoma sam zainteresovan da ih kupim, pa mi je i ova informacija bitna da bih uopste i otisao da ih cujem... hvala unapred

Vufer 32,33 cm visok a 40-setak cm dug (spreda metalik crna boja),dva prednja zvucnika oko 25 cm,srednji zvucnik oko 40 cm (inace stoji vodoravno ,kao na sl.) dva zadnja zvucnika imaju skoro pola metra .Eto nadam se da je od pomoci.

Nazad
Vrh Dno