Displej ne izgleda loše, ali ostatak kućišta... ne mogu reći da mi se svidja + previše je zatvoreno, a nazad samo osmica za izvlačenje vazduha.
Ako se tebi svidja samo napred, bar ovde je konsatovano i potvrdjeno bezbroj puta da su ukusi različiti.
I meni se nesvidja sto je toliko zatvoreno... ja imam slicno kuciste frontier vito ali je leva stranica izbusena i stavljeno mesto za jedno 9-ku... ima isto displej ali je duplo manji od ovog na codegenu... jedino mi se kod vito-a nesvidja to sto su 5,25'' mesta manja nego sto trebaju da budu pa se tesko uglavi opticki uredjaj...
Pa nema tu nikakve filozofije prikljucivanja. Jedan MOLEX konektor za napajanje displeja, tri konektora za ventilatore i 3 termo senzora koja postavljas sam gde zelis i to je sve.Video sam ovo kuciste na IT-svetu cini mi se,bili su neki komentari gde su ljudi imali probleme oko prikljucivanja displeja.Inace ne izgleda lose.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari